Bonde söker fru-Henrik brister ut i tårar efter dejt: "Helt jävla..."

Bonde söker frus Henrik Kullander från Gällared blir märkbart berörd både under och efter mötet med Hanna, som är en av deltagarna som sökt in till programmet för att lära känna just Henrik.

Bonde söker frus Henrik Kullander från Gällared blir märkbart berörd både under och efter mötet med Hanna, en av deltagarna i årets säsong.
Bonde söker frus Henrik Kullander från Gällared blir märkbart berörd både under och efter mötet med Hanna, en av deltagarna i årets säsong.

Det har redan nu, två avsnitt in i säsongen, börjat hetta till bland deltagarna i årets "Bonde söker fru". Känslor flödar från alla håll och kanter och en som blev mycket känslosam under en av sina dejter är Henrik Kullander, 34, från Gällared.

Läs mer: "Bonde söker fru" och "Kärlek åt alla" 2022: Här är bönderna som söker kärleken

Henrik berörd under mötet med Hanna i Bonde söker fru 2022

När Henrik ska få träffa Hanna, en av tjejerna som sökt in för att få lära känna just honom, för första gången blir han minst sagt berörd. Mötet inleds med en lång kram, precis som den avslutas efter den fem minuter korta dejten som snabbt fylldes med samtal om hur barnkära de båda är.

– När Hanna klev in genom dörren, jag vet faktiskt inte hur jag ska beskriva det. Jag minns knappt vad jag kände där och då, men eufori är nog det närmaste, säger Henrik i en synk efter den korta dejten.

Även Hanna är märkbart tagen och uppe i varv efter sitt första möte med Bonde-Henrik:

– Så mycket känslor. Det bara bubblar och hoppar och spritter, säger hon efter dejten.

Henrik Kullander rörd till tårar efter första dejten med Hanna

När det blir dags för Hanna att lämna rummet blir Henrik tvungen att sätta sig ner i sin fåtölj igen.

– Jag vet inte vad jag ska säga. Vilken jävla människa, säger han med darrig röst som går från tårar i ögonen till en gråt som gör att han måste ta av sig glasögonen och ta sig för ansiktet.

– Jösses, utbrister Henrik Kullander slutligen, märkbart tagen av situationen.