Bonde söker fru-Susanna om svåra smärtan under graviditeten: "Hjälplös"

Susanna "Showbonden" Karlsson väntar sitt andra barn med Hannes Haraldsson, en dotter som beräknas äntra familjen i sommar. Nu delar Susanna med sig av den svåra smärtan hon tampats med under graviditeten.

Bonde söker fru-profilen Susanna Karlsson väntar sitt andra barn.
Bonde söker fru-profilen Susanna Karlsson väntar sitt andra barn.

Tv-profilen Susanna Karlsson, även känd som "Showbonden" på sociala medier, träffade fästmannen Hannes Haraldsson i Bonde söker fru 2018. Efter sin medverkan i dejtingprogrammet har paret fått sonen Tor, som i sommar fyller två år.

Läs mer: Efter gravidmisstankarna – Linda Lindorff berättar om händelsen

Väntar sitt andra barn

I januari tidigare i år berättade paret att de väntar tillökning. Sonen Tor ska nämligen bli storebror till en lillasyster som är beräknad att komma i juli.

"Skönt att få berätta för er. Vi ska bli fyra i juli", skrev Susanna då på Instagram.

Läs mer: Bonde-Susanna inför dotterns födsel: "Jag vill försöka..."

Talar ut om foglossningarna

Dotterns födsel närmar sig med stormsteg och Susanna Karlsson är nu inne i den tredje trimestern. På Instagram talar hon nu ut om den smärtsamma foglossning som hon kämpar med under graviditeten.

"Känner mig för det mesta väldigt hjälplös i smärtan. Tycker att all form av träning som jag lyckas få tid att göra antingen gör ingenting eller så blir smärtan värre", skriver hon och fortsätter sedan:

"Det jag gör själv för att stå ut är att försöka att göra mindre av det som jag har märkt gör mig ännu sämre, så som att plocka grejer från marken, gå långt, sitta på huk, sitta på marken, köra bil långt".

Bonde söker fru-profilen stöttas sedan av följarna som delar med sig av sina upplevelser med foglossning och ger sina bästa tips och tricks. Som bland annat gravid-vattengympa, foglossningsbälte och gunga på en pilatesboll.