Efter gravidmisstankarna – Linda Lindorff berättar om händelsen

Linda Lindorff uttryckte nyligen sin glädje över att "Bonde söker fru"-paret Susanna Karlsson och Hannes Haraldsson väntar barn – något som fick en del att tro att det är Lindorff själv som är gravid.

Linda Lindorff dementerar misstankarna om att hon är gravid. I själva verket är det den 'Bonde söker fru'-paret Susanna Karlsson och Hannes Haraldsson som väntar sitt andra barn.
Linda Lindorff dementerar misstankarna om att hon är gravid. I själva verket är det den "Bonde söker fru"-paret Susanna Karlsson och Hannes Haraldsson som väntar sitt andra barn.

Programledaren Linda Lindorff har varit programledare för det populära TV4-programmet "Bonde söker fru" sedan premiären 2006. Under åren har deltagarna gått igenom både kärlek och svek, glädje och tårar. En del har blivit tillsammans för att sedan göra slut medans vissa har hållit ihop och skapat familj tillsammans.

"Bonde söker fru"-paret väntar sitt andra barn

Ett av de par som än idag håller ihop efter sin medverkan i "Bonde söker fru" är mjölkbonden Susanna Karlsson och Hannes Haraldsson – ett par som dejtade i säsongen som sändes 2018.

Sedan dess har paret hunnit förlova sig, få sitt första barn vid namn Tor och nu, omkring två år efter sonens födsel, bli gravida med sitt andra barn.

Du kan läsa mer om det här.

Linda Lindorffs glädje för bonde-parets graviditet

Efter att "Bonde söker fru"-paret delat med sig av sin stora nyhet strömmade det in kommentarer med glada tillrop, inte minst från Linda Lindorff.

"Åh vilken lycka! Helt fantastiskt. Tänk så bra allt blev. Kärlek till hela fina familjen- jag är så lycklig för er skull.", lyder kommentaren från Lindorff.

"Extra speciellt"

Programledaren har även skrivit om gravidlyckan på sin blogg, där hon åter igen uttrycker sin glädje över att bonde-paret väntar barn.

"Bonden Susanna och Hannes väntar sitt andra barn. Det är ju bara så fantastiskt! Sedan tidigare har de sonen Tor och till sommaren får han ett syskon. Ja jag sitter verkligen med ett stort leende när jag skriver det här. ", skriver hon på bloggen och tillägger även:

"Det går inte riktigt förklara men av nån anledning så känns det alltid extra speciellt för mig att få reda på att nån av våra bönder väntar barn. Kanske just för att jag har fått vara med från början och se hur allt växer och blir till. Vara med när någons dröm förverkligas. Oavsett så är det en alldeles galet skön känslan och jag blir så lycklig. Stort grattis igen älskade Susanna och Hannes!"

"Fått dementera ryktet"

Några dagar efter att Lindorff uttalat sig om gravidnyheten publicerade hon ett Instagram-inlägg där hon berättar att hon och hennes team blivit tvungna att dementera ett rykte om att det är hon själv som väntar barn.

"Min producent för Jorden runt har fått dementera ryktet under helgen för nä jag är ju inte gravid.", skriver hon och berättar att de ord som kommit ut i media till följd av hennes glädje för bonde-paret har fått en del människor att tro att hon är gravid.

"En sladdis" för Lindorff – trodde följarna

Under inlägget har flera av Linda Lindorffs följare kommenterat att även de började misstänka att graviditeten handlade om programledaren.

"Grattis till en sladdis, du lurade mig en sekund", skriver en av följarna.

"Jag hann tänka: Åh stackare vad slitsamt det blir en längre period för henne", skriver en annan.

En del verkar inte ha hängt med i svängarna alls och kommenterar "grattis" under Instagram-inlägget.

Vi säger i alla fall stort grattis till Susanna Karlsson och Hannes Haraldsson!