Bönderna i Bonde söker fru 2023 – här är alla deltagare

En ny kärleksfull säsong av Bonde söker fru ska spelas in. I år söker sju bönder den stora kärleken – är du nyfiken på årets deltagare? Här är alla bönder i Bonde söker fru 2023.

Bönderna i Bonde söker fru 2023.
Sju bönder söker kärleken i sommarens Bonde söker fru.

Folkkära långköraren Bonde söker fru är snart tillbaka i rutan med en ny säsong och nya kärlekssökande bönder. Det blir den artonde säsongen i ordningen och Linda Lindorff är i sedvanlig ordning programledare för dejtingprogrammet.

Så gick det för bönderna i Bonde söker fru 2022

I 2022s upplaga av programmet fick tittarna följa bönderna Elin Sandblom, Henrik Kullander, Jon-Krista Jonsson och Matthew Haggerty. Däremot var det inte alla som fann kärleken på inspelningen av programmet, Australiske bonden Matthew blev lämnad av alla sina brevskrivare.

– Jag var definitivt ledsnare än vad jag antagligen visade, jag skyddade bara mig själv. Jag var ledsen och besviken, sa Matthew då i programmet.

Läs mer: Det hände sen för bönderna i Bonde söker fru: "Höll mig undan"

Här är alla bönder i Bonde söker fru 2023:

Sju nya bönder söker lyckan och kärleken i årets säsong av Bonde söker fru. Bland dem finns en strutsbonde, hästbonde och flertalet köttbönder.

  • Alexander, 24 år, köttbonde från Ramsele
  • Daniel, 48 år, får- och köttbonde från Västra Löa
  • Jakob, 32 år, köttbonde från Fornåsa
  • Jens, 27 år, kött- och spannmålsbonde från Hedemora
  • Joel, 23 år, hästbonde från Valbo
  • Michael, 57 år, strutsbonde från Falköping
  • Mimmi, 28 år, köttbonde från Öland

När börjar Bonde söker fru 2023?

Bonde söker fru 2023 har premiär senare under hösten. Casting för programmets bönder sänds 6 april på TV4 och därefter kan brevskrivarna skicka in brev till bönderna. Inspelningarna börjar senare under sommaren.

Läs mer: Oväntade svaret – så kort tid dejtar de i Bonde söker fru