Det hände sen för bönderna i Bonde söker fru: "Höll mig undan"

Efter en lång och kärleksfull säsong av "Bonde söker fru" har det blivit dags att ta reda på hur det gick för bönderna och deras brevskrivare efter inspelningen av programmet.

Så gick det för bönderna i "Bonde söker fru" 2022 när kamerorna stängts av.

"Bonde söker fru" 2022 har nått sitt slut och efter en säsong fylld av starka känslor och oväntade händelser, är det dags att ta reda på om kärleken räckte hela vägen.

Vissa fortsätter leta efter sin livspartner och andra går i bröllopstankar. Hur gick det egentligen för bönderna Jon-Krista Jonsson, Elin Sandblom, Henrik Kullander och Matthew Haggerty?

Läs mer: Så gick det för bönderna i Bonde söker fru: "Flytta ihop"

Det hände sen i "Bonde söker fru" 2022

Så gick det för Jon-Krista Jonsson

Jon-Krista från Tavelsjö valde att fortsätta dejta Ida. Paret såg nyförälskade ut när de åkte på en romantisk resa till Gotland. Men efter resan när kamerorna hade slocknat, kom livet emellan och paret slutade träffas.

– Det var många saker som hände samtidigt. Istället för att försöka komma mig närmare och söka trygghet hos henne så tog jag ett steg ifrån och bara höll mig undan, säger Jon-Krista i programmet.

Läs mer: Därför tog "Bonde söker fru"-Ida hand om Jon-Kristas renar efter programmet

Så gick det för Elin Sandblom

Elin Sandblom och kärleken Christian var upp över öronen förtjusta i varandra. Direkt efter att Elin valt Christian, började han prata om både flytt och barn.

– Jag är nog jäkligt kär. Man har ju visioner, tankar och idéer i huvudet. Flytta ihop och framåt kanske bilda familj, sa han direkt efter slutvalet.

Idag står paret stabila tillsammans och Christian har numera flyttat in hos Elin. De enda problemet de har nu – vilket efternamn de ska ta vid ett giftermål.

– Jag är superkär. Vi är som två små nyförälskade tonåringar och säger till varandra hela tiden att vi älskar varandra, säger Elin i "Bonde söker fru".

Så gick det för Henrik Kullander

Henrik Kullander och hans brevskrivare Hanna fortsatte dejta efter programmet. Men det blev tyvärr ingen kärlek mellan dem. Hanna berättade att hon saknade gnistan men önskade Henrik allt gott.

– Jag hoppas verkligen att Henrik får hitta den som kan ge honom lika mycket som han ger, för han är helt fantastisk, säger Hanna.

Så gick det för Matthew Haggerty

För Matthew Haggertys del såg det mörkt ut när alla hans tjejer valde att lämna programmet. Matthew sökte då istället kärleken hos Sirena, duon höll kontakten ett tag men slutade som vänner.

– Jag var definitivt ledsnare än vad jag antagligen visade, jag skyddade bara mig själv. Jag var ledsen och besviken, säger Matthew i programmet.

I framtiden ser han sig själv i Australien med ett eget företag och kanske även en flickvän vid sin sida.

Läs mer: Därför lämnade alla brevskrivare Matthew i "Bonde söker fru"