Carina Berg till sjukhus: "Ett uppvaknande"

Under tisdagen berättar Carina Berg att hon för en vecka sedan fördes till sjukhus efter att hon kollapsat inne på Coop. – Det här var ju ett uppvaknande, säger hon i podcasten "Gynning och Berg hittar sig själva".

Under tisdagen berättar Carina Berg att hon fördes till sjukhus efter att hon fått ett krampanfall.

I det senaste avsnittet av Carolina Gynnings och Carina Bergs podcast berättar Berg om en olycka hon var med om förra veckan. Efter intensiva jobbdagar i kombination med sömnbrist orkade hennes kropp inte längre.

Carina Berg till sjukhus efter krampanfall

Det var för ungefär en vecka sedan som Carina Berg var påväg hem från jobbet och föll ihop i ett krampanfall på golvet i en butik nära hennes hem.

– Jag in på Coop vid Odenplan i Stockholm och då så öppnas dörrarna och sen minns jag inget mer förens jag vaknar på sjukhuset, berättar Carina Berg.

Läs mer: Efter krampanfallet: Därför får Carina Berg inte köra bil

– Det är så fruktansvärt, säger Carolina Gynning.

Carina Berg berättar att hon ramlat ihop, bitit sig i tungan, kissat på sig och slagit i sig i både huvudet och armen.

Efter att hon genomgått röntgen på sjukhuset fick hon beskedet att det varken var hjärnblödning eller en hjärntumör. Kollapsen, berättar Berg, kom till följd av för lite sömn och mycket stress.

Erik Bergs oro efter Carina Bergs kollaps

Innan hon gick in i butiken ska hon ha ringt sin man, Erik Berg, för att berätta att hon kände sig snurrig. Som svar ska han ha bett henne ta en taxi hem, vilket hon aldrig hann göra innan kollapsen.

– Han börjar ringa och tänker väl allt det där som jag tror att alla tänker. Då är det ju såklart att i stunder av oro har man ju också tyvärr väldigt bra fantasi, så han har ju redan sett framför sig som ensamstående med två barn, berättar Carina Berg om makens oro som blev ett resultat av att hon inte dök upp hemma.

På sin Instagram berättar Carina Berg att hon mår bra idag.