Efter krampanfallet: Därför får Carina Berg inte köra bil

Det var förra veckan som Carina Berg berättade om när hon nyligen blev tvungen att spendera några dagar inlagd på sjukhus efter att hon fått ett krampanfall. Nu avslöjar programledaren även att hon har fått körförbud.

Nyligen berättade Carina Berg att hon drabbades av ett krampanfall inne i en Coop-butik. Nu avslöjar programledaren att hon fått körförbud.

Förra veckan berättade Carina Berg, 44, att hon ramlade ihop inne i en Coop-butik, bet sig i tungan och kissade ner sig. Därefter blev hon förd med ambulans till S:t Görans sjukhus för att sedan spendera några dagar inlagd på sjukhuset.

Läs mer: Carina Berg till sjukhus: "Ett uppvaknande"

– Det här var ju ett uppvaknande, sa hon i sin podcast då.

Efter kollapsen: Carina Berg har fått körförbud

I tisdagens avsnitt av "Gynning och Berg hittar sig själva" berättar Berg för sin poddkollega Carolina Gynning att hon, till följd av kollapsen, har fått körförbud.

Läs mer: Julia Franzén om relationen till exet: "Trött på Bingo"

– I samma stund som jag upptäckte att jag hade pissat ner mig på S:t Göran gick det ett larm till Transportstyrelsen att här har vi en kvinna som har varit med om ett krampanfall. Då på sex månader så är mitt körkort indraget nu, säger Carina Berg och tillägger:

– Jag har alltså i detta nu inget körkort.

Hon berättar att hon kommer få tillbaka sitt körtillstånd om ett halvår, men att hon tills dess behöver avstå från att ta bilen på egen hand.