Carolina Gynning visar upp avklädd bild med dottern – kritiseras av följarna

Carolina Gynning vet hur hon får sina följares uppmärksamhet. I en bild på Instagram syns trebarnsmamman – naken – tillsammans med sin yngsta dotter, vilket har upprört en del följare.

Carolina Gynning publicerade nyligen en bild där hon syns naken tillsammans med dottern Vilda, vilket har upprört en del av hennes följare på Instagram.

Carolina Gynning, 43, får utstå både ris och ros från hennes 405 000 följare på Instagram – och under en av de senaste bilderna ger de konstnären exakt det: Både ris och ros.

Under en bild som visar Carolina Gynning liggandes bredvid sin dotter Vilda i sängen har kommentarerna flödat. Och det är inte själva myset som hamnat i fokus hos följarna, utan det faktum att Gynning inte har några kläder på sig, något som Nyheter24 tidigare skrivit om.

Läs mer: Oväntade vändningen i Carolina Gynnings och dotterns strandmys: ”Tvungen att onanera”

Carolina Gynning publicerar avklädd bild på sig med dottern

"Alla är nakna... Alla killar tittar... Jag är ledsen, men jag såg bara och stängde ögonen. Din integritet ska bara vara din...", skriver en följare.

"Lite väl naket?", skriver en annan.

"Naken?", skriver ytterligare en följare.

Men Gynning får inte bara ris på senaste nakenbilden. Många av hennes följare går också till hennes försvar och skriver:

"Två nakenfisar i det mänskliga mest naturliga tillstånd. Nakna kommer vi hit, nakna drar vi vidare. Så vackert!!"

En annan kommenterar:

"En fantastisk bild Carolina. Och dom idioter som skriver nåt annat är så så avundsjuka så det e sånt som ger en lite power. Så fort nån säger nåt skit om dig så tro mig, dom önskar att dom var som du, eller i alla fall såg annorlunda ut o ha din personlighet, för den e så jäkla grym."