Oväntade vändningen i Carolina Gynnings och dotterns strandmys: ”Tvungen att onanera”

Carolina Gynning, 43, har spenderat en större del av sommaren på Ibiza, vilket hon berättar för Carina Berg, 44, i podcasten "Gynning och Berg hittar sig själva". I avsnittet tar hon bland annat upp en minst sagt oväntad händelse som skedde när hon och dottern Vilda spenderade tid på stranden.

När Carolina Gynning låg på stranden och vilade med dottern Vilda möttes de av en kvinna som onanerade bredvid dem.

När Carolina Gynning låg och vilade på en strand i Ibiza tillsammans med dottern Vilda, som mamma Carolina kallar för "Nushtet", möttes hon av något chockartat. En kvinna som låg en bit ifrån dem stirrade nämligen rakt in i Gynnings ögon och log, men när Gynning tittade tillbaka på kvinnan upptäckte hon något minst sagt oväntat.

– Jag log ju tillbaka för jag tänkte "gud vad trevligt det är på Ibiza". Att man är så "friendly", säger hon i avsnittet och tillägger att hon sakta men säkert lät blicken vandra längre ner på kvinnans kropp.

– Då ser jag att hennes hand är i hennes trosa, säger Carolina Gynning och fortsätter:

– Så hon ligger liksom där bredvid mig och "Nushtet" och onanerar.

Läs mer: Carolina Gynnings och Viktor Philipsons "egentid" resulterade i kräkfest – efter grodgiftsinjektion

"Tvungen att onanera"

Hon poängterar att hon anser att onani är något naturligt och att "det borde alla hålla på med dagligen", men att det kanske inte passar att göra på stranden.

Men rätt snabbt efter upptäckten valde trebarnsmamman att vända upplevelsen till något positivt:

– Jag tycker bara det roliga i det här är att jag ändå blev ganska nöjd. Direkt fick jag ju för mig att det var för min vackra uppenbarelse som ligger där som hon blev tvungen att onanera.