Carolina Gynnings och Viktor Philipsons "egentid" resulterade i kräkfest – efter grodgiftsinjektion

Småbarnsföräldrarna Carolina Gynnings och Viktor Philipsons syn på egentid kan tänkas vara lite annorlunda – i alla fall om man utgår från en av parets senaste dejter. Den gick nämligen ut på att de skulle genomgå en utrensning där de skulle få i sig en dos grodgift.

När småbarnsföräldrarna Carolina Gynning och Viktor Philipson skulle ha lite egentid tillsammans på Ibiza slutade det i en kräkfest.
När småbarnsföräldrarna Carolina Gynning och Viktor Philipson skulle ha lite egentid tillsammans på Ibiza slutade det i en kräkfest.

När småbarnsföräldrarna Carolina Gynning och Viktor Philipson skulle ha lite egentid tillsammans gav de sig ut på ett för många lite annorlunda äventyr på Ibiza.

Det är i en Youtube-video som Gynning visar upp klipp från händelsen. Det hela börjar med att en kvinna välkomnar dem in i ett litet hus, där småbarnsföräldrarna senare genomgår en slags utrensning. Paret får först andas in något genom näsan – något som de båda reagerar starkt på och får dem att grimasera och hyperventilera.

Carolina Gynnings och Viktor Philipsons dejt slutar i kräkfest

Läs mer: Oväntade vändningen i Carolina Gynnings och dotterns strandmys: ”Tvungen att onanera

Efter att det både sjungits och spelats trummor får paret en rad med prickar inristat i ena överarmen där grodgiftet sedan injiceras.

"Är det någon som någon gång dött av det här? frågar Viktor Philipson kvinnan som utför ritualen på dem. Som svar från han ett lite bekymmersamt "Ja".

Som konsekvens av grodgiftet syns paret kräkas i takt och Philipson blir så pass medtagen att han behöver lägga sig ner.

Men efter en stund är paret redo att ta sig hem till barnen igen, då lite renare med hjälp av grodgift och en erfarenhet rikare.