Ciara Zelmerlöws berättar om skönhetsingreppet – visar upp utseendeförändringen

I ett öppet och ärligt inlägg på sociala medier berättar artisten Måns Zelmerlöws fru Ciara Zelmerlöw att hon genomfört ett skönhetsingrepp.
"Jag har tänkt på att göra en operation i flera år", skriver hon i inlägget. 

Ciara Zelmerlöw berättar om skönhetsingreppet.
Ciara Zelmerlöw berättar om skönhetsingreppet.

Ciara Zelmerlöw, 36, och Måns Zelmerlöw, 37, bor med barnen Archie, Albert och Ossian i London. 

Sedan 2019, då Ciara gifte sig med den svenska artisten, har hon varit en populär profil på sociala medier. Idag har hon över 60 000 följare på Instagram.

Ciara Zelmerlöw om skönhetsingreppet

Nyligen publicerade Ciara Zelmerlöw ett videoinlägg på Instagram där hon berättar att hon genomfört ett skönhetsingrepp. 

I inlägget visar hon upp före- och efterbilder på sitt ansikte, med fokus på sin näsa, och förklarar att hon under en längre tid funderat på att göra ett näsingrepp.

"Vi har alla våra låsningar och sedan tidig ålder har jag känt mig osäker kring min näsa. Jag har tänkt på att genomföra en operation i flera år, men har aldrig gjort det.", säger hon i videon. 

"Viktigt att vara öppen och ärlig"

Ciara Zelmerlöw berättar att hon nu injicerat fillers i näsan för att åtgärda de problem hon själv upplevde att hon hade. 

"Jag tycker det är så viktigt att vara öppen och ärlig om estetiska ingrepp. Så för det första, snälla, inga negativa dömande kommentarer från någon "Karen", skriver Ciara i inlägget.