Ciara Zelmerlöw, tidigare Janson: Barn, ex, längd och Måns Zelmerlöw

Ciara Zelmerlöw är gift med artisten Måns Zelmerlöw och har blivit en mycket uppskattad person i media den senaste tiden, inte minst för hennes öppna och ärliga inställning till graviditet och kroppen efter den genomgått en förlossning. Här kan du läsa mer om skådespelaren och trebarnsmamman Ciara Zelmerlöw!

Här kan du läsa mer om Ciara Zelmerlöws, tidigare Janson, barn, ex, längd, Instagram och hur hon träffade Måns Zelmerlöw.
Här kan du läsa mer om Ciara Zelmerlöws, tidigare Janson, barn, ex, längd, Instagram och hur hon träffade Måns Zelmerlöw.

Ciara Zelmerlöw, tidigare Janson, föddes i Storbritannien 1987. Hon arbetar som både skådespelare och röstskådespelare. Ciara är tillsammans med artisten Måns Zelmerlöw och i september 2019 gifte sig paret i Kroatien. På gästlistan fanns bland andra artistkollegan Carola Häggkvist.

Här kan du läsa mer om Ciara Zelmerlöw!

Ciara Zelmerlöw:Barn

Ciara Zerlmerlöw har tre barn. Två av dem, närmare bestämt Albert och Ossian, har hon tillsammans med Måns Zelmerlöw. Archie, Ciaras äldsta son, har hon från ett tidigare förhållande med Frazer Brent.

Ciaras ex – pappan till Archie

Under tiden då Ciara var tillsammans med Archies pappa, Frazer Bent, hette hon Janson i efternamn.

Frazer Brent jobbar, av internet att döma, med crossfit.

Nedan kan du se när Ciaras ex Frazer Bent, Archies pappa, var med familjen Zelmerlöw i Båstad i somras.

Hur träffades Måns och Ciara Zelmerlöw?

Måns och Ciara Zelmerlöw träffades på ett bröllop i England. Det berättar paret i ett avsnitt av "Anders knackar på". Måns, som sjöng på bröllopet, föll pladask för Ciara. Men Ciara, hon var inte lika övertygad.

– Jag var inte intresserad av honom över huvud taget, säger hon i programmet och tillägger att hon var övertygad om att han var homosexuell.

Ciara Zelmerlöw, tidigare Janson: Längd

Hur lång är Ciara Zelmerlöw egentligen? Ciara är 1 meter och 65 centimeter lång, vilket är ungefär 9 centimeter kortare än Måns Zelmerlöw.

Ciara Zelmerlöw, tidigare Janson: Ålder

Ciara Zelmerlöw fyller år den 27 april. Hon föddes år 1987, vilket innebär att hon i år fyllde 35.

Vad heter Ciara Zelmerlöw på Instagram?

På Instagram heter Ciara Zelmerlöw @ciarazelmerlow.

Publicerade uppskattat inlägg efter förlossningen

Tidigare i år blev Ciara Zelmerlöw uppmärksammad till följd av en öppen och ärlig bild som hon publicerade på sig själv, strax efter förlossningen med sin och Måns yngste son, Ossian.

Inlägget som Ciara publicerade hade som avsikt att visa en realistisk bild av hur en kropp kan se ut efter att den genomgått en förlossning. Bilden på Ciara Zelmerlöw blev mycket uppskattad av hennes följare.

Se och läs mer här.