Därför fick hustrun inte vara med på Mariettes IVF-behandling: "Fick sitta i bilen"

Mariette och Isabelle Hansson blev föräldrar till sonen Dante 2021. Nu berättar paret varför Isabelle inte fick vara med på sjukhusbesöken.
– Det var så jobbigt, säger Isabelle Hansson i en Youtube-video.

Mariette har påbörjat en till IVF-behandling för att förhoppningsvis utöka familjen.

Artisten Mariette Hansson genomgick en IVF-behandling för att bli gravid med sin son. Nu har hon påbörjat en till behandling för att förhoppningsvis utöka familjen med ett syskon. Den här gången får hustrun Isabelle Hansson vara med på hela resan, det fick hon nämligen inte första gången.

Läs mer: Mariette slår tillbaka mot hatkommentarerna: "Föräldraskap har inget med biologi att göra"

Mariettes och Isabelles bebislycka

I november 2021 fick Mariette och Isabelle sitt första barn tillsammans, en son. Isabelle har ett barn sedan tidigare.

Mariette delade en bild på den nyfödde sonen med texten:

"I måndags ville han ut till sina mammor"

Nya barnbeskedet

Och ett till barn kan det bli. På parets gemensamma Youtube-kanal "Bill & Jet" får tittarna följa med på Mariettes pågående IVF-behandling.

– Det är fantastisk att vi har den här hjälpen att få, så nu påbörjar vi den här resa ännu en gång, säger Mariette i en Youtube-video.

Därför fick hustrun Isabelle inte vara med på IVF-behandlingarna

Men i processen när Dante blev till, fick Isabelle inte vara med på hela resan. Den här gången var den en lättad Isabelle som fick vara med och stötta hustrun Mariette.

– Det var så jobbigt sist vi gjorde detta när det var pandemi så fick jag sitta i bilen nedanför, det var jobbigt. På något sätt känns det bättre att vara nära dig här, trots att det är jobbigt att se att du har ont, säger hon.

Vi önskar er ett stort lycka till!