Därför lämnade Rebecca Bonde söker fru

Brevskrivarna har flyttat in på böndernas gårdar i "Bonde söker fru" 2022, men en person saknas. Därför saknas Rebecca i veckans avsnitt av "Bonde söker fru".

Rebecca syntes inte till i veckans avsnitt av Bonde söker fru.
Rebecca syntes inte till i veckans avsnitt av Bonde söker fru.

I "Bonde söker fru" 2022 följer vi bönderna Henrik Kullander, 34, Elin Sandblom, 27, Matthew Haggerty, 20 och Jon-Krista Jonsson, 30 och deras väg till kärleken.

I förra veckans avsnitt fick vi se när fyra glada brevskrivare flyttade in på vardera bondes gård. Men redan nu saknas en brevskrivare hos Henrik Kullander i Gällared, nämligen Rebecca, 32.

Henrik Kullander känslosam i "Bonde söker fru"

Henrik Kullander har tidigare varit öppen med att visa sina känslor i programmet. Efter första mötet med brevskrivaren Hanna var han märkbart tagen.

– Jag vet inte vad jag ska säga, vilken jävla människa, säger Henrik med tårar i ögonen.

Läs mer: Bonde söker fru-Henrik brister ut i tårar efter dejt: "Helt jävla..."

Därför lämnade Rebecca "Bonde söker fru"

I veckans avsnitt får vi följa de första dagarna hemma hos bönderna. Hos Henrik Kullander har brevskrivarna Rebecca, 32, Denice, 31, Hanna, 29 och Rosel, 35, fått flytta in, men någon som inte syns till i avsnittet är Rebecca. Hon berättade i förra veckans program att hon behövde åka och jobba – men att hon kommer tillbaka.

För att inte förlora tid med Rebecca väljer Henrik att gå iväg och prata lite extra med henne innan hon lämnar.

– Det är väldigt svårt att inte titta in i Rebeccas ögon, man får känslan om att vara uppskattad för den man är och det betyder mycket för mig, säger Henrik Kullander i programmet.