Därför misstänker följarna att Christina Schollin är årets julvärd 2023

Är det Christina Schollin som tar över efter Babben Larsson och blir årets julvärd i SVT 2023? Den frågan dyker nu upp i Schollins kommentarsfält.  

Niklas Strömstedt tros bli årets julvärd 2023

Nyligen presenterades en lista över vilka kända svenskar som tros bli årets julvärd 2023

Högst upp på den listan befinner sig artisten Niklas Strömstedt, som alltså enligt oddsen hos Betsson är den person som tros bli årets julvärd i SVT 2023. 

Efter Niklas Strömstedt på listan finns programledarna Carina Bergfeldt, Jesper Rönndahl och Farah Abadi samt artisten Linnea Henriksson

Är Christina Schollin årets julvärd? 

Men kan det vara så att det i själva verket är skådespelaren Christina Schollin som blivit vald till att vara årets julvärd 2023? 

Det är i alla fall en fråga som hennes följare ställer sig efter att hon publicerat ett inlägg med bilder på sig själv i ett mycket juligt sammanhang. På bilderna syns Christina sitta i en fåtölj och tända ett ljus. Bredvid sig har hon en julgran och massor av klappar.

"Vilken härlig julstämning det blev i studion med gran och tänt ljus. Julmusiken flödade", skriver Christina Schollin i inlägget. 

Följarna misstänker att Christina Schollin är årets julvärd 2023

Under bildspelet med juliga bilder har det inkommit flera kommentarer från personer som misstänker att det är självaste Christina Schollin som fått den stora äran att bli årets julvärd i SVT 2023. 

"Ska du vara årets julvärd? Grattis"

"Är du årets julvärd"

"Julvärd? åhhhh magiskt"

Om det är Christina Schollin som är årets julvärd 2023 eller ej, det återstår att se för än har SVT inte meddelat vem som fått det ärofyllda uppdraget.