Efter avhoppet: Kristin Kaspersens ord till Måns Zelmerlöw och Pernilla Wiberg

Efter Kristin Kaspersens sex år som programledare för "Idrottsgalan" blir det ikväll nya programledare som tar plats på scen. Nu skickar den före detta programledaren för galan några peppande ord till de nya programledarna Måns Zelmerlöw och Pernilla Wiberg.

Efter sex år som programledare för 'Idrottsgalan' tackar Kristin Kaspersen för sig och lämnar över till Måns Zelmerlöw och Pernilla Wiberg.
Efter sex år som programledare för "Idrottsgalan" tackar Kristin Kaspersen för sig och lämnar över till Måns Zelmerlöw och Pernilla Wiberg.

Kristin Kaspersen har programlett "Idrottsgalan" i hela sex år. Men efter förra årets gala stod det klart att hon lämnar över stafettpinnen till helt nya personer. Det visade sig nämligen att artisten Måns Zerlmerlöw och skidåkaren Pernilla Wiberg står som nya programledare, detta efter att Kaspersen och galans redaktion kommit fram till ett beslut att förnya programmet. Det har Kristin Kaspersen tidigare nämnt i ett sms till Svensk Damtidning.

Måns Zelmerlöw och Pernilla Wiberg nya programledare efter Kristin Kaspersen

Årets upplaga av "Idrottsgalan" sänds på SVT måndagen den 16 januari, något som galans tidigare programledare uppmärksammar på sin Instagram. Inlägget tillägnar hon personerna som tagit efter henne och ger dem lite extra pepp inför kvällen:

"Idag vill jag skicka massor av lycka till och största kramen till dessa två som ikväll leder @idrottsgalan. Helt övertygad det kommer bli en fantastisk kväll och ni två tillsammans är ett dream team att hylla våra fantastiska idrottare på bästa sätt. Så jag lämnar med stolt hand över stafettpinnen till er."

Läs mer: Allt du vill veta om Måns Zelmerlöw: Fru, barn och otroheterna