Allt du vill veta om Måns Zelmerlöw: Fru, barn och otroheterna

"Så mycket bättre"-aktuella Måns Zelmerlöw har startade sin musikkarriär redan som 19-åring då han medverkade i "Idol". Här kan du läsa mer om Måns Zelmerlöw, hans fru Ciara och om parets barn.

Här är allt du vill veta om 'Så mycket bättre'-aktuella Måns Zelmerlöw.
Här är allt du vill veta om "Så mycket bättre"-aktuella Måns Zelmerlöw.

Måns Zelmerlöw blev känd för hela svenska folket när han som 19-åring medverkade i "Idol". Idag har han hunnit bli 36 år, vunnit "Eurovision", programlett "Allsång på Skansen", skaffat fru och barn och flyttat till London. Här har vi samlat allt du vill veta om Måns Zelmerlöw.

Måns Zelmerlöws fru Ciara Zelmerlöw

Ciara Zelmerlöw, tidigare Janson, är född i Storbrittanien. Hon arbetar som både skådespelare och röstskådespelare. Måns och Ciara Zelmerlöw träffades 2016 och i september 2019 gifte sig paret i Kroatien. På gästlistan fanns bland andra artistkollegan Carola Häggkvist.

Måns och Ciara Zelmerlöws barn

Måns och Ciara Zelmerlöw fick sin första son, Albert, 2018. I augusti 2022 välkomnade paret sitt andra gemensamma barn, Ossian. Detta efter en tuff tid med flera missfall, något som Ciara öppet och ärligt delat med sig av på sina sociala medier. Måns Zelmerlöw har även en bonusson, Archie, Ciara Zelmerlöws son från ett tidigare förhållande.

Läs mer: Efter sonens födsel – Ciara Zelmerlöw visar upp ärlig och avklädd bild

Bor i London

Måns och Ciara Zelmerlöw bor tillsammans med sina barn i London. Familjen är ofta på besök i Lund, där Måns föräldrar bor.

Är panelmedlem i "Masked Singer"

Måns är tillsammans med Pernilla Wahlgren, Nour El Refai och Felix Herngren panelmedlem i "Masked Singer".

Varit öppen med att han varit otrogen

Måns Zelmerlöw har tidigare pratat om att han varit otrogen i sina tidigare relationen – innan han träffade sin nuvarande fru Ciara. Han har förklarat att mycket av hans tidigare beteenden bland annat berodde på ett starkt bekräftelsebehov och mycket festande.

– Jag hade ett bekräftelsebehov som behövde stillas plus att jag inte var nöjd eller glad i mitt förhållande i kombination med att det festades extremt mycket under de perioderna, sa Måns när han och Ciara gästade "Tillsammans med Strömstedt".

Läs mer: Måns Zelmerlöw om otroheten: "Bekräftelsebehov"

Men när han träffade sin fru, då ska behovet ha stillats och han beslutade sig för att lägga sina tidigare beteenden bakom sig.

Måns Zelmerlöw är med i "Så mycket bättre" 2022

I det andra avsnittet av "Så mycket bättre" 2022 medverkar Måns Zelmerlöw.

Läs även: Här är allt du vill veta om Darin Zanyar