Efter flyttbeskedet med Sofia Ståhl – Tareq Taylors nya lycka: "Äntligen"

Efter att Tareq Taylor och kärleken Sofia Ståhl berättade att de tar nästa steg i relationen genom att bli sambos, kommer ytterligare ett glädjebesked för Tareq. På sin Instagram berättar han om den nya lyckan.

Sofia Ståhl och Tareq Taylor.
I höst beger sig Sofia Ståhl och Tareq Taylor på föreläsningsturné.

I höst ska folkkära tv-kocken Tareq Taylor och hälsoprofilen Sofia Ståhl bege sig på föreläsningsturnén Lämna disken, hångla istället för att prata om hälsa och välmåendet.

Flyttar ihop med Sofia Ståhl

Föreläsningsduon blev ett par i det offentliga rummet för ungefär ett år sedan. Nyligen berättade att Tareq och Sofia att de ska ta nästa steg i relationen genom att flytta ihop.

"Vi ska flytta", skrev Tareq på Instagram samtidigt som han publicerade bilder på Sofias lägenhet som lagts ut till försäljning.

Efter beskedet, fick paret ta emot lyckoönskningar och gratulationer från sina följare.

– Jag är så glad över det här, tack för allt fint ni skrivit, sa Sofia i en händelse på Instagram

Läs mer: Sofia Ståhls nya kärleksbesked med Tareq Taylor: "Overkligt"

Tareq Taylor om nya lyckan: "Det är dags"

Men det är inte bara sambolivet som väntar för Tareq Taylor, nu avslöjar han ytterligare ett glädjande besked. Tv-programmet Trädgårdstider är nämligen tillbaka i rutan med Tareq som programledare.

"Äntligen är det dags igen. Det här är alltid ett vårtecken för mig, även om det snöar. Premiären av Trädgårdstider ligger mig varmt om hjärtat. Att få bygga, odla och laga mat med dessa underbara vänner är fantastiskt. Hoppas att ni vill följa med oss det här året", skriver Tareq på sin Instagram.

När har Trädgårdstider premiär?

Trädgårdstider har börjar den tisdag den 28 april klockan 20 på SVT. Förutom Tareq Taylor, är även Pernilla Månsson Colt, John Taylor och Malin Persson programledare för Trädgårdstider.