Tittarna hyllar Irma efter vulgära klädvalet: "Underbar"

Irma Lehtosalo, Marko "Markoolio" Lehtosalos mamma, har blivit en uppskattad tv-personlighet efter succéprogrammet "Marko och Irma". I ett av programmet bar hon en tröja med ett tydligt budskap. Nu hyllas hon på sociala medier för sitt vågade klädval.

Irma Lehtosalo och Marko 'Markoolio' Lehtosalo.
"Marko och Irma"-tittarna hyllar Irma Lehtosalo efter klädvalet i programmet.

"Marko och Irma" har blivit en stor succé och har inte lämnat något oberörd. I tv-programmet får tittarna följa Marko "Markoolio" Lehtosalo och hans mamma Irma Lehtosalo när de renoverar hennes hus på Ingarö utanför Stockholm.

Läs mer: Markoolio Marko Lehtosalo: Barn, syskon, mamma Irma och huset

Irma har snabbt seglat upp och blivit en omtyckt tv-personlighet och har med sin finska dialekt charmat hela svenska folket. Men det är inte bara hennes härliga karaktär som fått folk att skratta, utan även hennes skämtsamma kommentarer i programmet.

Läs mer: Markoolios ord om livet som singelpappa: "Avstängd från Tinder"

Irma Lehtosalo fick barn när hon var 18

Irma Lehtosalo var bara 18 år när hon blev mamma till Marko. Under de första månaderna av sonens liv bodde hon hemma hos sina föräldrar tillsammans med Markos pappa.

– Hon blev morsa väldigt tidigt och jag var nog inte riktigt planerad tror jag. Hon var väldigt ung, säger Marko "Markoolio" Lehtosalo i programmet "Marko och Irma".

Sedan gick flyttlasset till Orminge, Sverige.

– Som artonåring då, med nyfödd bebis, flyttade hon hit till Sverige med min farsa då, säger Marko.

Tittarna hyllar Irma

I "Marko och Irma" renoverar duon ett hus som Marko köpte till sin mamma för snart tolv år sedan. Eller rättare sagt, de river den gamla byggnaden som vad fylld med mögel och bygger ett nytt hus. I ett av avsnitten bär Irma en tröja med ett citat som kan uppfattas vulgärt, men det är inget som stör tittarna. Istället möts hon av hejarop och peppande meddelanden.

"Hon är verkligen underbar".

"Irma är ju fan bäst".

"Fantastisk kvinna och mamma".

"Irma är helt fantastisk".

"Åh vad rolig hon är. Skrattar så mycket, tack Irma".

"De sprider både glädje och värme med sin mor- och sonrelation".