Efter Sanna Nielsens avhopp – Pernilla Wahlgrens ord om att ta över "Allsång på Skansen"

Sanna Nielsen har gjort sitt sista "Allsång på Skansen" som programledare. Nu svarar Pernilla Wahlgren på frågan om att ta över allsången.

Sanna Nielsen har gjort sitt sista 'Allsång på Skansen' som programledare. Nu svarar Pernilla Wahlgren på frågan om att ta över allsången.
Sanna Nielsen har gjort sitt sista "Allsång på Skansen" som programledare. Nu svarar Pernilla Wahlgren på frågan om att ta över allsången.

I tisdags sändes det sista avsnittet av SVT:s "Allsång på Skansen" med Sanna Nielsen som programledare, detta efter hennes sju år som allsångsledare. Den fråga som många ställer sig nu är vem som kommer att ersätta Nielsen, en fråga som kanalen inte svarat på än.

Men en av de som uttalat sig om det omtalade programledarjobbet är ingen mindre än Pernilla Wahlgren, som just nu är aktuell med ett nytt tv-program på SVT.

Pernilla Wahlgren om att programleda "Allsång på Skansen"

Det var när SVT presenterade höstens nykomlingar i tv-tablån som Pernilla Wahlgren fick frågan om hon skulle vara intresserad av att programleda det folkkära programmet.

Läs mer: Måns Zelmerlöws bild med nyfödde sonen får följarna att reagera: "Hade åkt ut med huvudet före"

– Det skulle man säkert vara om man fick förfrågan, säger hon till Nöjeslivet.

Hon tillägger dock att ännu ett tv-jobb, som dessutom spelas in när hon vanligtvis är lite ledig, inte hade varit optimalt för henne.

– Jag förstår också att hela sommaren går och allting. Jag gör inte annat än gör tv-program, så min lediga tid är ju faktiskt på sommaren, säger hon till tidningen.