Måns Zelmerlöws bild med nyfödde sonen får följarna att reagera: "Hade åkt ut med huvudet före"

Måns Zelmerlöw har nyligen blivit tvåbarnspappa och artistens senaste "Insta vs. reality"-bild engagerar Instagram-följarna.

Måns och Ciara Zelmerlöw har nyligen välkomnat sitt andra barn tillsammans.
Måns och Ciara Zelmerlöw har nyligen välkomnat sitt andra barn tillsammans.

Förra veckan välkomnade Måns och Ciara Zelmerlöw sonen Ossian Matteus Zelmerlöw till världen.

"Det har varit en riktig resa hit och vi är SÅ glada över att äntligen få se vår sumobrottare till son!", skrev den nyblivne tvåbarnspappan på Instagram då.

Ciara Zelmerlöws ärliga och avklädda bild väcker uppmärksamhet på Instagram

Efter sonens födsel har både Måns och Ciara Zelmerlöw publicerat flera inlägg och Storys på Instagram där de visar upp glimtar av livet med sin nyfödda son. En bild som fått mycket mycket uppmärksamhet är en bild som visar Ciara Zelmerlöw, strax efter förlossningen med sonen.

På bilden syns den nyblivna mamman, iklädd enbart de klassiska nättrosorna som man erbjuds i samband med sin förlossning. Budskapet med bilden, menar hon är att visa upp en realistisk bild av hur en kvinna ser ut strax efter en förlossning. Bilden har fått mycket positiv uppmärksamhet av Ciaras följare, men av självaste Instagram togs bilden inte emot med lika öppna armar, något som Familjeliv var först med att rapportera om.

Måns Zelmerlöw visar upp livet som tvåbarnspappa

Men även en av Måns Zelmerlöws senaste Instagram-inlägg har fått mycket uppmärksamhet. Inlägget är en så kallad "Insta vs. reality" och innehåller ett bildspel med två bilder. Den ena bilden är en närbild på pappa Måns och nyfödde Ossian. Bilden visar hur de ligger och sover bekvämt nedbäddade i en soffa. Men det där mysiga, harmoniska far- och sonmyset som visas upp på den första bilden i bildspelet visar sig utspela sig i en för många inte alls så mysig miljö.

Läs mer: Ciara Zelmerlöws skräcknatt med nyfödde sonen: "Kunde inte andas"

När man bläddrar vidare till den andra bilden i bildspelet, som ska stå för "verkligheten" i inlägget, visar det sig nämligen att soffan som de befinner sig liggandes i står placerat mitt i en möbelbutik.

"Insta vs. reality. Tack @jysksverige för att vi fick krasha här", skriver Måns Zelmerlöw i inlägget.

Följarna reagerar på Zelmerlöws bild med sonen

Bildspelet har väckt många olika reaktioner i kommentarsfältet. En person påpekar att soffan troligen blir såld efter Zelmerlöws besök. En annan menar att handlingen inte är till för alla.

"Och den soffan såldes inom 5 min efter att du reste dig upp gissar jag?", skriver en person, varav en annan svarar:

"Hade vi lagt oss så hade vi åkt ut med huvudet före."

Men de flesta av artistens Instagram-följare kommenterar med skrattande emojis och skriver att de tycker att det de ser på bilden är "underbart".