Efter separationen med Mathias – Ann Söderlund: "Han tänker inte ens..."

Ann Söderlund och Mathias Johansson valde att gå skilda vägar efter närmare tio år tillsammans. I podcasten Inte din morsa berättar Söderlund om frustrationen efter separationen.

Ann Söderlund och Mathias Johansson.
Ann Söderlund och Mathias Johansson separerade under sommaren 2023.

Tidigare i juni berättade Ann Söderlund att hon och sambon Mathias Johansson valt att gå skilda vägar. I podcasten Lillelördag, som Söderlund har med Anitha Clemence, förklarade hon att det var en utdragen och smärtsam skilsmässa.

Ann och Mathias var förlovade och har två söner tillsammans. Söderlund har även tre söner från en tidigare relation.

Läs mer: Allt om Ann Söderlund: Barn, Instagram och Ex-pojkvännen Mathias

Orden om exet Mathias

Ann Söderlund driver även podcasten Inte din morsa med Sanna Lundell, i den berättade hon att det råder en viss frustration gentemot exet efter separationen.

– Nu efter separationen mellan mig och Mathias, så är det så här att han tänker inte ens på att han kan åka till sina föräldrar med barnen och där finns det mat, fika och kärlek, säger hon i podcasten och förklarar att hon själv inte har den tryggheten och privilegiet.

Söderlunds mamma gick bort 1997 och pappa 2021.

– Jag lägger mycket tid på mina vänner för de är min familj, jag har liksom ingen annan "back up". Om jag inte har dem, så har jag ingen som kan backa mig och där kan vi inte riktigt mötas.

Läs mer: Ann Söderlund om förlossningsskadan och operationen: Handlar om att ha rätt till att leva sitt bästa liv