Efter tjafset i "Gift vid första ögonkastet": Så ser Jonas och Louises relation ut idag

Årets säsong av "Gift vid första ögonkastet" har nått sitt sjunde avsnitt som kantas av många diskussioner mellan paren. Mellan Jonas och Louise uppstår det minst sagt en tjafsig stämning.

Årets säsong av
Årets säsong av "Gift vid första ögonkastet" har nått sitt sjunde avsnitt som kantas av många diskussioner mellan paren. Mellan Jonas och Louise uppstår det minst sagt en tjafsig stämning.

Jonas och Louise har av många setts som det mest självklara paret i årets säsong av "Gift vid första ögonkastet". Kärleken såg ut att spira från första stund och sedan dess verkar relationen ha rullat på utan några större hinder. Men i det sjunde avsnittet av "Gift vid första ögonkastet" uppstår en situation där paret inte alls kommer överens.

Läs mer: Jonas och Louise från Gift vid första ögonkastet 2022: Så ser relationen ut idag

"Nu vill jag sätta ner foten"

Det är under en bilfärd som paret börjar diskutera hur de ska planera helgen: Ska de spendera helgen i Skara eller i Eskilstuna?

Det hela verkar grunda sig i ett missförstånd. Louise hade planerat en helg i Eskilstuna, där hon har vänner och familj, och trodde att Jonas var med på den banan. Jonas hade i sin tur tänkt att de skulle åka till Eskilstuna, där han har vänner och familj.

– Jag förstod inte varför du så snabbt blev hård i tonen, säger Jonas till sin fru, som är märkbart irriterad till följd av Jonas helgplaner.

– Jag har upplevt att du har varit ganska velig, säger Louise och tillägger:

– Nu vill jag sätta ner foten.

Louise osäker på Jonas i Gift vid första ögonkastet

Jonas vänder sedan helt och föreslår istället att de ska köra på Louise plan, vilket skapar många frågor.

– Jag blir väldigt osäker på dina signaler nu, jag förstår mig inte på dig, säger hon.

I en synk berättar Louise att hon aldrig upplevt att Jonas är en person som "vänder så snabbt" och börjar därför fundera på om han även kan vända i andra situationer:

– Han har varit väldigt tydlig med att han tycker väldigt mycket om mig, men kan han vända där också?

Efter tjafset i bilen råder en stel stämning mellan paret. De verkar inte komma överens, men väljer ändå att till slut spendera den omdiskuterade helgen i Eskilstuna.

Läs mer: Gift vid första ögonkastet 2022: Här är alla deltagare på Instagram

Louise och Jonas relation efter "Gift vid första ögonkastet"

Så hur ser relationen mellan Jonas och Louise ut idag?

Louise följer Jonas på Instagram, och han följer henne tillbaka – vilket ju bådar gott. Jonas har än så länge få publicerade bilder på honom och Louise tillsammans, medan hon har några fler i sitt flöde.

Så heter Louise på Instagram

Så heter Jonas på Instagram

Louise har även valt att kommentera tjafset på sin Instagram Story.

"Första och enda gången jag tappade mitt skit.", skriver hon där.

Hur deras relation ser ut utanför sociala medier är svårt att veta eftersom de såklart inte kan avslöja något förens alla avsnitt av programmet sänts.