Gift vid första ögonkastet-Jonas om nya kärleken: "Äntligen kan jag berätta"

Årets säsong av "Gift vid första ögonkastet" har nått sitt slut och samtliga par har gjort ett beslut – några redan innan det sista avsnittet. Nu berättar Jonas, som tidigare var gift med Martin, om sin nya kärlek: "Äntligen kan jag berätta hur mycket du betyder för mig", skriver han på Instagram.

Gift vid första ögonkastet-Jonas om nya kärleken:
Gift vid första ögonkastet-Jonas om nya kärleken: "Äntligen kan jag berätta".

Jonas Strömqvist och Martin Edlunds kärlekssaga fick sig ett dystert slut i "Gift vid första ögonkastet" efter att de båda valde att avsluta sitt äktenskap.

Dessutom var det enbart Martin som dök upp under det sista avsnittet, då samtliga par fick chansen att berätta vad som hänt efter att de tackat "nej" – eller "ja" – till att fortsätta vara gifta.

– Jag har alltid trott att jag behöver någon som tar ner mig på jorden, sa Martin i "Vad hände sen?"-avsnittet.

– Men det är inte så, tillade han.

Läs mer: Nour El Refais stora glädje: "Jag bakar för..."

Jonas från Gift vid första ögonkastet: "Blivit sambo med mitt livs kärlek"

Jonas valde att skicka in en liten videohälsning istället för att närvara under inspelningen i studion.

I videon meddelade Jonas att han, efter programmet, hittat kärleken.

– Jag har haft fullt upp med flytt till ny stad, nytt jobb och det roligaste av allt – jag har blivit sambo med mitt livs kärlek.

Han berättar också att han och sambon träffades på Tinder i slutat av sommaren – efter att inspelningen av "Gift vid första ögonkastet" avslutats.

Läs mer: Jonas och Louise från Gift vid första ögonkastet 2022: Så ser relationen ut idag

"Äntligen kan jag berätta"

Sedan den romansen påbörjades har det nykära paret varit tvungna att hålla sin kärlek hemlig för omvärlden, för att inte avslöja hur det gick med honom och Martin i "Gift vid första ögonkastet".

Men nu, efter att det sista avsnittet sänts, kan Jonas äntligen berätta mer om kärleken:

"Ja mycket har verkligen hänt sedan förra sommaren och äntligen, äntligen kan jag berätta hur mycket du betyder för mig, hur du ständigt får mig att le och skratta, men framför allt, hur trygg du gör mig.", skriver han under en bild han publicerat på sin Instagram.

Bilden visar Jonas nya sambo och i kommentarsfältet haglar det in grattishälsningar. En av de som kommenterat är Bodil, som även hon var med i den här säsongen av "Gift vid första ögonkastet".