Nour El Refais stora glädje: "Jag bakar för..."

Nour El Refai har under de senaste veckorna synts på TV4 både på måndagar i "Hela kändis-Sverige bakar" och i "Masked Singer" på fredagar. Nu har samtliga program nått sitt slut, och även om Nour kanske inte var bland de bästa på att gissa i "Masked Singer" var hon iallafall i topp när det kom till bakningen i "Hela kändis-Sverige bakar".

Nour El Refai vann
Nour El Refai vann "Hela kändis-Sverige bakar" 2022 tillsammans med skådespelarkollegan Eric Ericson.

"Hela kändis-Sveige bakar" 2022 har nått sitt slut. Vinnarna av den här säsongen var inga mindre än skådespelarna Eric Ericson och Nour El Refai.

– Fy fan vad mäktigt, sa Nour i programmet, direkt efter vinsten.

Läs mer: Nour El Refais stora miss – trodde positivt graviditetstest var coronatest

Nour El Refais glädje efter vinsten i "Hela kändis-Sverige bakar"

Efter att finalprogrammet sänts publicerade Nour El Refai ett inlägg på sin Instagram där hon tackade Eric för att han frågade om hon ville tävla med honom i programmet.

"Tack för att du frågade om jag ville va din bakkompis, Eric!", skriver hon i inlägget och tillägger att han nu öppnat ett eget bageri.

Nour poängterar också att hon numera enbart bakar för "vip":

"Jag bakar för vip som familj, grannar och förskolepersonal."

Läs mer: Här är allt du vill veta om Nour El Refai

Tackar sin mamma efter vinsten

Under inspelningen av "Hela kändis-Sverige bakar" har Nour El Refais mamma varit till stor hjälp då hon gjort det möjligt för småbarnsmamman att både baka i TV och vara med sitt barn samtidigt.

"Och tack mamma för att du hängde med på inspelning så jag kunde baka hela dagarna och kvällarna och ändå somna och vakna med mitt barn.", skriver hon.