Gift vid första ögonkastet-Martin avslöjar det alla undrar: Det hände på bröllopsnatten

Jonas Strömqvist och Martin "MingelMartin" Edlunds äktenskap, som tittarna kunde följa i "Gift vid första ögonkastet", slutade i en skilsmässa. Nu avslöjar Martin detaljer om hur det numera ex-parets första natt spenderades.

"Gift vid första ögonkastet"-Martin avslöjar det alla undrar – det hände på bröllopsnatten.

Det var i podcasten "Lillelördag", som drivs av Ann Söderlund och Anitha Clemence, som Martin fick frågan om vad som egentligen hände under bröllopsnatten.

Martin svarar på frågan om sex under bröllopsnatten i "Gift vid första ögonkastet"

– Hur många av er tror du hade sex? Hade ni sex? frågar Söderlund i podcasten.

– På bröllopsnatten? Nej, då var man ju så trött av alla intryck och sånt. Vi låg och pratade om vad vi hade varit med om. Vi hade inte det, säger han och tillägger att han inte kan svara för något annat pars räkning på den frågan.

Han berättar även att han inte upplevt någon som helst press från produktionen när det kommer till att vara intim med sin partner.

Läs mer: Nour El Refais stora glädje: "Jag bakar för..."

MingelMartin: "Uppstår attraktion har man väl sex"

Martin avslöjar dock att han, efter att först inte ha känt varken attraktion eller det klassiska "klicket" med Jonas, insåg att det kunde vara värt att fortsätta prova för att se om mer attraktion kunde uppstå.

– Uppstår attraktion så har man väl sex, uppstår det inte attraktion så har man det inte liksom, säger han och tillägger:

– Det vet jag av erfarenhet sedan tidigare, att det kan ju ändras om det råkar hända något mer. För min egen del kände jag att det var värt att prova litegrann under resans gång.

– Då fattar vi, säger Ann Söderlund och Anitha Clemence skrattandes.