Gina Dirawi: "Kan Nour få barn med en gubbe så kan väl jag"

Under måndagens Guldbaggegala fick tittarna bevittna programledaren Gina Dirawi med en stor gravidmage – en mage som hon tidigare hintat om på sin Instagram Story. Några som blev utsatta för "gravidskämt" på scen var bland andra Nour El-Refai och Henrik Schyffert.

Under Guldbaggegalan 2022 kom programledaren Gina Dirawi in på scen iklädd en fejkad gravidmage.
Under Guldbaggegalan 2022 kom programledaren Gina Dirawi in på scen iklädd en fejkad gravidmage.

I måndags sändes årets Guldbaggegala med Gina Dirawi som programledare. Många priser delades ut, men mellan alla prisutdelningar och tacktal fick programledaren ta plats på scen.

Gina Dirawi publicerade bild iklädd gravidmage

Dagen innan den stora galan publicerade Gina Dirawi en bild på sig själv med texten "Rehersal @Guldbaggegalan", på sin Instagram Story, vilket Familjeliv tidigare rapporterat om.

Bilden, som visade Gina Dirawi, iklädd uppknäppta byxor och en uppdragen tröja som vilade på en stor gravidmage, fick hennes följare att undra:

"Förlåt men var det bara jag som blev förvirrad av bilden som hon har på sin story? Trodde hon visade upp en gravidmage".

Läs mer: Gina Dirawis gravidbild får följarna att undra: "Är nog en gravidmage"

Kom ut med gravidmage på scen

När galan öppnades kom Gina Dirawi in på scen – utan en stor gravidmage. Men ungefär en timme in i sändningen kom programledaren in på scen igen, ombytt och iklädd en till synes fejkad gravidmage. En mage, som hon enligt henne själv fått tack vare Stellan Skarsgård.

"Det som absolut inte fick hända har nu hänt", sa hon inledningsvis.

"Jag stötte på Stellan Skarsgård backstage. Alltså vi gjorde inget men han är så jävla viril så det räckte med att våra axlar nuddade varandra så här står jag nu.", fortsatte Gina Dirawi.

Skämtade om Nour El-Refai och Henrik Schyffert

Skämten om graviditeten med Stellan Skarsgård fortsatte och något som Gina Dirawi uppmärksammade extra mycket var ålderskillnaden mellen henne själv och "pappan" till hennes barn.

"Jag vet ju hur det kommer bli nu. Alla kommer börja snacka, tissla och tassla backstage. Stellan är 70, Gina är 31.", sa hon och avslutade med ett skämt om 34-åriga Nour El-Refais relation med Henrik Schyffert, 53.

"Kan Nour få barn med en gubbe så kan väl jag"