Glädjebeskedet om framtiden i "Wahlgrens värld" – Bianca Ingrosso ger svar på tal 

Bianca Ingrosso kommer dyka upp en hel del i "Wahlgrens värld" framöver. Nu berättar hon om säsongen som väntar! 

Bianca Ingrosso och Pernilla Wahlgren.

För några år sedan tackade Bianca Ingrosso, 29, för sig och berättade att hon inte längre kommer att medverka i realityprogrammet "Wahlgrens värld". 

"Vi har filmat i snitt 4 dagar i veckan året runt senaste 6 åren och har skrattat, gråtit och bråkar framför kameran. Ibland har det inte alls varit lätt men just ni mitt team har fått mig så otroligt bekväm och funnits där hela tiden som det mest enorma stöd. Wahlgrens Värld betyder allt för mig, ALLT! Men allt vackert har sitt slut och det är idag jag med tårar som rinner tackar er för alla dessa år ni har följt mig och lyft mig till den jag är idag.", skrev hon i ett inlägg på Instagram då. 

Sedan dess har hon dragit igång talkshowen "Bianca", som precis som "Wahlgrens värld" sänds på Kanal 5 och Discovery +. Sedan hon avslutade sin medverkan i realityprogrammet, som hon trots allt dykt upp i ett fåtal gånger, har även en dokumentär om henne, "Imperiet Bianca", släppts på samma kanal. 

Bianca Ingrossos nya besked om "Wahlgrens värld" 

Men nu kommer 29-åringen med nya besked. Under en frågestund på Instagram berättar Bianca Ingrosso att hon kommer dyka upp en hel del i programmet framöver. 

"Får vi följa dig i kommande säsong av Wahlgrens värld? Älskar när du är med!", lyder frågan som Bianca svarar på.

"Umgås med mamma idag och då är teamet med så jag ploppar absolut upp då och då hela tiden". 

En Bianca Ingrosso som dyker upp "då och då" och lite "hela tiden" är helt enkelt vad tittarna kan vänta sig framöver. Spännande! 

LästipsDärför har Pernilla Wahlgren barnbarnet Kalí boende hemma hos sig – ärliga anledningen