Han fick återvända till "Farmen" 2023

Viktor Bergström, Artin Ghookassi och Christoffer Hammarlöf åkte alla ut från "Farmen" i samma avsnitt. Under några händelserika dagar i "Torpet" har de fått möjligheten att tävla sig tillbaka. Han fick biljetten tillbaka till "Farmen".

Viktor Bergström, Artin Ghookassi och Christoffer Hammarlöf i 'Farmen' 2023.
Viktor Bergström, Artin Ghookassi och Christoffer Hammarlöf gjorde upp om en plats tillbaka in i "Farmen" 2023.

Deltagarna Artin Ghookassi, Christoffer Hammarlöf och Viktor Bergström gick mot ett dystert öde i "Farmen" 2023 när alla tre åkte ut i samma veva. Men äventyret i realityserien var inte helt över för herrarna. De fick nämligen chansen att tävla sig tillbaka in i tävlingen genom kamper i "Torpet".

– Ni ska bege er till "Torpet" och där kommer ni att få en andra chans att ta er tillbaka till "Farmen", sa programledaren Anna Brolin.

Läs mer: Viktor Bergström lämnar "Farmen" 2023 – här är anledningen

Artin, Christoffer och Viktor i "Torpet"

Deltagarna Artin, Christoffer och Viktor blev därmed "Torpet"-deltagare och genom olika tävlingar skulle de göra upp om vem som skulle få återvända till "Farmen" och Norra Brandstorp.

Inför den avslutande kampen knep Artin Ghookassi ledningen av poängställningen med sina fem poäng, följt av Christoffer Hammarlöf med sina fyra poäng och sist på listan var Viktor Bergström med sina tre poäng.

Läs mer: Vem åkte ut i "Farmen" – här är alla deltagare som lämnat "Farmen" 2023

Han fick komma tillbaka till "Farmen"

Efter en spännande uppgörelse i "spjutet", vann Christoffer och fick en direktplats i finalen. Artin och Viktor gjorde plats om andraplatsen, som Viktor senare vann. I den avgörande finaltävlingen blev det till slut Viktor som fick biljetten tillbaka in i "Farmen".

Viktor Bergström kommer därför att återvända till "Farmen" till finalveckan.

Grattis Viktor!