Viktor Bergström lämnar "Farmen" 2023 – här är anledningen

Viktor Bergström har blivit en av säsongens kanske mest omskrivna "Farmen"-deltagare. Förra veckan fick han lämna programmet – trots sina fem amuletter och positionen som storbonde.

Viktor Bergström 'Farmen' 2023.
Viktor Bergström tvingades lämna "Farmen" 2023 efter oväntad tvist i programmet.

Årets säsong av "Farmen" börjar lida mot sitt slut och snart har det blivit dags att kora årets "farmare" 2023. Förra veckan återstod endast åtta deltagare som snabbt minskade till endast fem tävlanden. Anledningen till det stora deltagar-tappet var en oväntad tvist som hände i programmet.

Tvisten i Tinget

Christoffer Hammarlöf ställdes mot Artin Ghookassi i en kamp i tinget – som den förstnämnda senare vann. Därefter genomfördes ytterligare två kamper, en mellan Viktor och Tora Brandström, där Tora vann och senare en mellan Christoffer och Tora, där Tora vann återigen. Det blev ett minst sagt händelserikt avsnitt, där både Artin, Christoffer och Viktor åkte ut.

"ÄNTLIGEN händer det något på Farmen. Så jäkla roligt.. Minen hos alla när de fattade att det blev flera kamper kommer jag leva på lääänge", skrev en följare på Instagram.

Läs mer: Avslöjar stora sveket i Farmen: "Tänker på sin egen vinning"

Oväntade förlusten

Att deltagaren Viktor Bergström skulle få lämna "Farmen" 2023 under förra veckan var det nog få som förutspådde, inklusive honom själv. Efter förlusten mot Tora var det en uppgiven Viktor som fick lämna "Farmen".

– Min besvikelse efter Tinget går inte att beskriva, det var surt. Det är som att man har förlorat allt och att man har spelat sina kort rätt tills att någon väljer att klippa sönder kortleken, säger han och fortsätter:

– Det är fullständigt katastrof och sjukt jobbigt.

Men än är det inte "Farmen"-äventyret slut för Viktor, Christoffer och Artin, deltagarna ska nämligen tävla mot varandra om en plats tillbaka till "Farmen".

– Ni ska bege er till "Torpet" och där kommer ni att få en andra chans att ta er tillbaka till "Farmen", säger programledaren Anna Brolin.