Hannah Widell i panik – bara dagar innan bröllopet: "Hur i hela världen kan detta vara möjligt"

Det vankas bröllop för Hannah Widell och hennes fästman, Philip Lindh. Men planerna verkar inte riktigt gå som paret tänkt sig. Nu ber den kommande bruden sina Instagram-följare om hjälp – bara dagar innan bröllopet.

Det vankas bröllop för Hannah Widell och hennes fästman, Philip Lindh. Men precis innan bröllopet ber nu den kommande bruden sina följare om hjälp.
Det vankas bröllop för Hannah Widell och hennes fästman, Philip Lindh. Men precis innan bröllopet ber nu den kommande bruden sina följare om hjälp.

Det var under sommaren 2020 som Philip Lindh, 31, friade till Hannah Widell, 47. Paret, som har varit tillsammans sedan 2019, blev under hösten 2020 föräldrar till sin gemensamma son, Frank.

“I denna mage ligger ett kärleksbarn, i höst smäller det!", skrev Hannah Widell på sin Instagram när hon avslöjade graviditeten.

Läs mer: Hannah Widell om relationen till barnens pappor: "Osams i många år"

Hannah Widells bröllopspanik inför giftermålet med Philip Lindh

Nu är det snart dags för paret att gifta sig, men ett bröllop sker inte utan några hinder på vägen. På sin Instagram uttrycker den kommande bruden sin frustration över att helgen inte väntas bli som de tänkt sig.

"Hur i hela världen kan detta vara möjligt. Torraste sommaren någonsin, värmebölja men på vår viktigaste dag i år är det REGN!!!!!!!!"

I sista sekund vädjar nu Widell om hjälp av sina följare och ber om tips för att hitta en ny plats för vigseln:

"Om någon har en vacker vigselplats, kyrka vad som helst DMa snarast!"

Texten är skriven på en bild som hon lagt ut på sin Instagram Story. Bilden visar en väderprognos för lördagen – och solig är den inte.

"Ber till alla vädergudar som finns att kallfronten ska vända riktning...", skriver Widell avslutningsvis.