Här avslöjar Pernilla Wahlgren avgörande detaljen i "Masked singer"

I bilder på Instagram visar panelmedlemmen Pernilla Wahlgren en viktig detalj i nya säsongen av "Masked singer". Kan hon ha avslöjat panelvinnaren?

Tvådelad bild på Instagram-inlägg och Pernilla Wahlgren.
I ett inlägg på Instagram råkar Pernilla Wahlgren eventuellt avslöja en avgörande detalj i programmet.

Inspelningarna av tredje säsongen av underhållningsprogrammet "Masked singer Sverige" är i full gång och snart tillbaka i tv-rutan. I programmet tävlar ett gäng sångfåglar till kändisar, haken är att de bär masker och stora dräkter.

I första säsongen vann Daniel Norberg som gick under alias "Godisautomaten" och i andra säsongen vann norska duon Marcus och Martinus som fanns bakom "Spelmannen"-dräkten.

Programledaren för "Masked singer Sverige" är David Helenius och i panelen sitter Pernilla Wahlgren, Nour el Refai, Måns Zelmerlöw och Felix Herngren. Den panelmedlemmen som först har gissat rätt på vilken kändis som gömmer sig bakom masken, får en trofé framför sig på bordet.

Lästips: Här är allt du vill veta om Viktor Norén

Avslöjar Pernilla Wahlgren första rätta gissningen i "Masked singer Sverige"?

Pernilla Wahlgren är det som gissat rätt flest gånger i programmet med sina tio rätta gissningar. Näst på tur är Måns Zelmerlöw som gissat rätt sju gånger.

Redan nu kanske tittarna har fått veta vem i panelen som gissade rätt första gången i tredje säsongen. I en händelse och i ett inlägg på Instagram som panelmedlemmen Pernilla Wahlgren har publicerat, skymtar säsongens första trofé. På bordet står nämligen en liten trofé-figur framför Felix Herngren.

Tvådelad bild på en händelse på Pernilla Wahlgrens Instagram.

Om det blir Felix Herngren som gissar rätt först bland panelmedlemmarna i den tredje säsongen åretstår att se.

När börjar "Masked singer Sverige"?

Det finns inget klart datum för när den tredje säsongen börjar. Däremot har de tidigare säsongerna startat i slutet av mars.