Henrik i tårar – därför åkte Rosel hem från Bonde söker fru: "Det kommer bli tomt"

Rosel väljer att avbryta sin medverkan i "Bonde söker fru" 2022, något som lämnar Henrik i tårar. Nu förklarar hon varför hon valde att lämna programmet.

Henrik i tårar när Rosel väljer att lämna programmet.

Kärleken börjar spira i "Bonde söker fru" och i veckans avsnitt var det dags för bönderna att skicka hem en av sina brevskrivare. En som inte behövde skicka hem någon var Henrik Kullander, 34, eftersom en av hans brevskrivare valde att lämna programmet självmant.

Läs mer: Bonde söker fru 2022 – de fick följa med hem till bönderna

Tårarna i "Bonde söker fru"

Henrik har tidigare varit öppen med sina känslor och har fällt en och annan tår i "Bonde söker fru". I förra veckans avsnitt drabbades han av första avhoppet. Då var det brevskrivaren Rebecca, 32, som lämnade gården – för att sedan komma tillbaka.

Läs mer: Därför lämnade Rebecca Bonde söker fru

Den här gången valde någon att lämna gården och hoppa av programmet helt, nämligen Rosel, 35.

Därför lämnade Rosel Henrik i "Bonde söker fru"

I veckans avsnitt fick vi se en nedstämd Rosel som tagit beslutet att lämna programmet. Hon berättar att hon bland annat längtar hem till sina barn och att hon saknar den lilla extra känslan hos Henrik.

– När jag inte känner det där klicket än, och det är den känslan man behöver känna. Och jag vet att det är jättefina tjejer som känner mer, så då tycker jag att du förtjänar så pass mycket så att du ska ge dem en chans, säger Rosel till Henrik i programmet.

Henrik och Rosel skildes åt som vänner, men det var en känslosam Henrik som tog farväl av sin brevskrivare.

– Det kommer bli väldigt tomt utan Rosel här, det är inte ofta man träffar en så genuint äkta och varm människa, säger Henrik Kullander i tårar.