Julia Franzén om relationen till exet: "Trött på Bingo"

Det är på en av Julia Franzéns återkommande frågestunder på Instagram som en fråga som handlar om hur hennes relation är till Bingo Rimérs ex, Katrin Zytomierska, dyker upp. Och enligt Bachelorette-profilen finns det allt lite som skaver.

Julia Franzéns avslöjar hur hennes relation är till Bingo Rimérs ex, Katrin Zytomierska.

Under torsdagen fyllde Julia Franzén år, vilket medförde en mängd grattishälsningar på sociala medier. Bland de som hälsade Bachelorette-profilen grattis på födelsedagen fanns bland andra hennes pojkvän Bingo Rimér.

"Jag är så otroligt glad och tacksam som har en så fin tjej att dela livet och vardagen med.", löd en text han publicerade på Instagram.

En som också passade på att gratta den nyblivna 32-åringen var hennes pojkväns ex, Katrin Zytomierska.

Så är relationen mellan Julia Franzén och Bingo Rimérs ex Katrin Zytomierska

Men bara timmar innan grattishälsningen från Zytomierska hade Julia Franzén en av sina återkommande frågestunder på sin Instagram Story. Den här gången fick hon en fråga som hon menar är "den vanligaste frågan" hon får.

Följaren frågade nämligen hur det känns för henne att umgås med sin partners ex, då hen menar att det är ett ovanligt fenomen.

På den frågan svarade Julia:

"Förstår att det är konstigt samtidigt som det är så himla självklart för oss! Det är ju liksom noll sådana känslor kvar mellan Katrin och Bingo så det är verkligen inga konstigheter."

Julia Franzén om relationen till exet: "Trött på Bingo"

Men allt är inte bara positivt i relationen mellan Julia Franzén och Katrin Zytomierska. I sitt svar avslöjar Julia Franzén även att det faktiskt finns en grej som kan skava i hennes och exets relation vilket, trots Julias obrydda kommentar ovan, handlar om deras känslor för just Bingo. Efter meningen om att det inte finns några konstigheter skriver hon:

"Mer än att Katrin kanske är lite mer trött på Bingo än jag är på honom ibland.", tillägger Julia Franzén.

Zytomierska har även kommenterat Julias svar där hon avvisar eventuella tankar om att det skulle finnas någon som helst rivalitet mellan dem.

"Asså snälla skulle Julia vara sotis på en liten skit som mig?", skriver hon på sin Instagram Story.