Julia Franzéns tuffa barnbesked: "Det är bara så oväntat"

Turturduvorna Julia Franzén och Bingo Rimér gjorde nyligen varsitt fertilitetstest som resulterade i ett dystert besked.
– Det kom som en chock, både jag och Bingo gjorde det för bara för att kolla upp, säger Julia Franzén på sin Instagram.

Nu berättar Julia om de tuffa beskedet. Arkivbild.

Influencern Julia Franzén och fotografen Bingo Rimér visar ofta sin kärlek öppet på sociala medie. Paret har enligt dem själva, ett fungerande distansförhållande och har tidigare nämnt att de är redo att ta ytterligare ett steg i relationen – barn.

Läs mer: Julia Franzen om barnplaner och öppet förhållande med Bingo Rimer: "Gravid i höst"

Julia och Bingo gjorde fertilitetstest

I november 2022 berättade Julia att hon använder ett preventivmedel och att paret inte aktivt försöker skaffa barn. Däremot gjorde både Julia och Bingo varsitt fertilitetstest för att vara på den säkra sidan.

"När jag berättat för folk att jag vill kolla upp min fertilitet säger de flesta 'men ta det lugnt, du är ju bara 32 år'. Hon på kliniken tyckte däremot att det var väldigt klokt av mig eftersom många har problem", skrev hon i ett inlägg på Instagram.

Dystra beskedet från kliniken

När Julia Franzén får tillbaka svaren från testerna, kommer det som en chock. Hon får reda på att hon inte har så många ägg.

– Det är bara så oväntat, jag är bara jag så glad att jag kollade upp det, säger Julia i en video på Instagram.

Hon fortsätter sedan:

– Jag vill liksom inte känna någon stress heller, gud vad jobbigt. Det handlar liksom inte om när jag vill ha barn utan om jag någonsin vill ha barn.

Vi hoppas att allt går bra!