Julia Franzéns vinkning till Bingo Rimérs ex: "Lika lätt och petit"

Det råder ingen tvivel om att Julia Franzéns och Bingo Rimérs relation rullar på som tåget. Och när en nyfiken följare ställer en fråga om parets relation till varandra ger Franzén en liten vinkning till ett av Rimérs gamla ex, Elena Belle.

Julia Franzén drar in Bingo Rimérs ex Elena Belle, tidigare Natacha Peyre, i ett av svaren i en frågestund på Instagram.
Julia Franzén drar in Bingo Rimérs ex Elena Belle, tidigare Natacha Peyre, i ett av svaren i en frågestund på Instagram.

Julia Franzén, 32, och Bingo Rimér, 47, håller sina följare ständigt uppdaterade, bland annat med återkommande frågestunder på Instagram Story. Den här gången visar där hon passar på att göra en liten vinkning till ett av Rimérs ex. Och den här gången är det inte Katrin Zytomierska, 44, som blir indragen, utan Elena Belle, 37, tidigare känd som Natacha Peyre.

Julia Franzéns vinkning till Bingo Rimérs ex Elena Belle

Det är när en följare ställer Julia Franzén frågan om vad hennes pojkvän tycker är hennes bästa egenskap som exet blandas in.

Som svar på frågan visar Franzén upp en video där Rimér ligger på golvet, samtidigt som han försöker lyfta upp sin Julia i luften. Det visar sig vara rätt svårt för Bingo att utföra, vilket hans flickvän gör sig lustig över när hon besvarar följarens fråga.

"Lika lätt och petit"

"Att jag är lika lätt och petit som hans ex @officialelenabelle. Eller hur @bingorimer?", skriver Julia Franzén skämtsamt till videon.

Som svar skriver Bingo Rimér skämtsamt att han kunde lyfta Elena Belle med en arm.