Kärlek bland deltagarna i "Min mamma, din pappa" – paret bekräftar

Det är inte bara bland föräldrarna i "Min mamma, din pappa" som romantiken ligger i luften. Nu bekräftar barnen i programmet att de fann varandra på inspelningen.
– Jag tror båda kände att det var lite kärlek på gång", säger Saga Segerstad till Linda Lindorff.

Deltagarna i 'Min mamma, din pappa' och Linda Lindorff.
Kärleken blommar bland barnen i "Min mamma, din pappa".

I TV4:s nya dejtingprogram "Min mamma, din pappa" flyttar elva frånskilda singelföräldrar in i ett hus för att dejta och förhoppningsvis hitta kärleken. Under tiden får deras barn möjlighet att övervaka föräldrarna och påverka det som händer i villan.

Programledaren är kärleksgurun Linda Lindorff.

Läs mer: "Min mamma, din pappa" – här är alla deltagare

Sigrid Bergåkra söker kärleken i "Min mamma, din pappa"

En deltagare som söker kärleken i "Min mamma, din pappa" är Jesper Andersson. Han har tidigare varit tillsammans med "Bonde söker fru"-profilen Sigrid Bergåkra. Paret förlovade sig 2020, Sigrid friade framför kamerorna i "Bonde söker fru – 15-årsjubileum".

Ett år efter förlovningen valde paret att gå skilda vägar.

Läs mer: "Bonde söker fru"-profilens ex söker kärleken i nytt dejtingprogram

"Min mamma, din pappa"-barnen blev ett par

Trots att programmet "Min mamma, din pappa" går ut på att singelföräldrar ska hitta kärleken, tycks även några av barnen ha fattat tycke för varandra.

På sin blogg avslöjar Linda Lindorff att Saga Segerstad och Max Ora är ett par.

"Jag har ju tänkt att det skulle kunna bli kärlek även bland "barnen" och jag pratade faktiskt med dem vi flera tillfällen under inspelningen. Det är lite för tidigt för att nån skulle våga säga nåt med faktum är att Saga och Max började få känslor för varandra redan då", skriver Linda.

Saga berättar för Linda att deltagarna var goda vänner inne i huset och att känslorna började smyga sig på.

– Vi fattade tycke för varandra inne i huset men ingen vågade riktigt erkänna det. Jag började gilla Max lite längre in i huset. Vi började umgås mer och mer mellan inspelning och synkar samt på kvällarna och tillslut blev jag kär, säger Saga.