Lancelot Hedman Graaf hyllas efter succén i Allsång på Skansen: "Berörande"

Lancelot Hedman Graaf, son till Magdalena Graaf och Magnus Hedman, gjorde debut på Allsång på Skansen sommaren 2023. Det blev en braksuccé och Lancelot har hyllats till skyarna på Instagram.

Lancelot Hedman Graaf gjorde debut i Allsång på Skansen 2023.
Lancelot Hedman Graaf gjorde debut i Allsång på Skansen 2023.

23-åriga artisten Lancelot Hedman Graaf startade sin musikkarriär i duon Lance & Linton, tillsammans med vännen Linton Calmroth. Hösten 2021 gjorde Hedman Graaf debut som soloartist och har sedan dess skrivit flera singlar och släppt en EP. Drygt ett halvår senare debuterade han i Melodifestivalen, där han landade en sjätteplats i sin deltävling.

Läs mer: 8 saker du inte visste om Lancelot Hedman Graaf

Den 25 juli 2023 gjorde Lancelot debut på Sollidenscenen och i Allsång på Skansen, i programmet genomförde han låten "Natten" och fick hela publiken vagga i takt.

Läs mer: Allsång på Skansen 2023 – artister och datum

Tokhyllades efter sin medverkan

Mamman Magdalena Graaf delade stolt sonens prestation på Instagram och passade på att tacka för alla fina meddelanden som inkommit i hennes inkorg om Lancelots medverkan i SVT:s folkkära tv-program.

"SÅ STOLT!! Vilket ögonblick, vilken kärlek..Min begåvade lilla gosse. Kan knappt förklara den enorma ljudvåg av känslor och beundran. Sprängfylld, toppfylld av ALLT".

Kommentarsfältet fylldes snabbt med hyllningar och kärleksfulla ord.