Magdalena Graafs återförening med Magnus Hedman: "Så lycklig"

Några månader efter uppbrottet med Louie Marti syns Magdalena Graaf återförenas med exmaken.
"Bland det bästa jag har gjort", skriver Magdalena på sin blogg.

Magdalena Graaf och Magnus Hedman.
Magdalena Graaf och exmaken Magnus Hedman var gifta mellan 1999 och 2006. Arkivbilder.

Magdalena Graaf blev ett med hela svenska folket på 90-talet när hon, tillsammans med systern Hannah Graaf, slog igenom som popduon Graaf.

Mellan 1999 till 2006 var Magdalena gift med fotbollsspelaren Magnus Hedman. Paret fick två söner innan de valde att gå skilda vägar. Senare fann hon kärleken i Filip Larsson, turturduvorna fick två barn tillsammans.

Uppbrottet med Louie Marti

2021 avslöjade hon att hon hittat kärleken igen. Den här gången var det Louie Marti som fångade Magdalenas hjärta och några månader efter att relationen blev offentlig, förlovade de sig.

Men i november 2022 skrev Graaf på sin blogg att kärleksrelationen mellan henne och Loui tagit slut, men att paret fortsätter att umgås med varandra som vänner.

"Kärleken tog slut för ett par månader sedan. Vi umgås och hänger, men som kompisar".

Magdalenas resa med exet

Innan uppbrottet med Louie bekräftades, åkte Magdalena Graaf på en semester tillsammans med exmaken Magnus Hedman. Paret reste till Milano för att fira deras gemensamma sons födelsedag. Med på resan fanns sonen Tristan och Magnus sambo Karin.

Läs mer: Magdalena Graaf visar upp skadorna efter olyckan: "Änglavakt"

Nu tycks paret ha återförenats igen.

Nya bilderna med Magnus Hedman

Magdalena Graaf och Magnus Hedman och barnen har nämligen samlats för att äta middag tillsammans. På sin blogg berättar hon om återträffen.

"Magnus kom förbi på middag. Hämtat hem småkillarna", skriver hon och fortsätter:

"Imorgon ska Magnus göra en ögonoperation/linsbyte i Göteborg. Så lycklig för hans skull. Bland det bästa jag har gjort. Att kunna se igen. Spännande och höra vad han tycker ”livet öppnar upp sig, och man känner en sån frihet”.