Magdalena Graaf visar upp skadorna efter olyckan: "Änglavakt"

I helgen var Magdalena Graaf med om en otäck olycka orsakad av ett blodtrycksfall. Nu visar hon upp skadorna i ansiktet och beskriver hur de kom till.

Magdalena Graaf befann sig i Milano när hon plötsligt föll till golvet.
Magdalena Graaf befann sig i Milano när hon plötsligt föll till golvet.

Under helgen befann sig Magdalena Graaf på en utlandssemester tillsammans med sin ex-man Magnus Hedman, deras gemensamma son Tristan, samt Magnus sambo Karin Ahl. Gänget spenderade tid i Milano för att fira Tristans 18-årsdag, men födelsedagsresan blev nog inte riktigt som de hade tänkt sig.

Magdalena Graaf i olycka på familjesemestern

För ett par dagar sedan föll Magdalena ihop på golvet till följd av lågt blodtryck. Fallet orsakade rediga blåtiror i ansiktet, som sakta men säkert spred sig från hennes ena öga till det andra.

"Fick ett blodtrycksfall när jag steg upp ur sängen imorse. Riktigt otäckt", skrev Magdalena Graaf på sin Instagram strax efter olyckan inträffat.

Enligt Magdalena själv är blodtrycksfallet ett resultat av den hjärtmedicin hon äter med anledning av hennes medfödda hjärtproblem.

Magdalena Graaf visar upp skadorna efter olyckan

Ett par dagar senare, närmare bestämt under måndagen, uppdaterade Graaf sina följare om sitt tillstånd:

"Ställde mig upp för fort när jag skulle kliva ur sängen. Måste sitta på sängkanten och vänta en stund, blir läxan efter dettaLandade på pannan i ”sittande” läge. Tur att jag inte han ställa mig upp helt, för då hade jag landat på en glaskant."

Hon tillägger:

"Änglavakt."

I inlägget syns en blåslagen Magdalena Graaf påväg till flygplatsen, redo att åka hem till Sverige.