Magdalena Graafs kärleksbesked efter uppbrottet med Louie: "Jag är..."

Några månader efter separationer med Louie Marti talar Magdalena Graaf ut om uppbrottet. Samtidigt passar hon på att avslöja nya beskedet om kärlekslivet.
– Vi har haft den oerhört stormigt och en fem månaders lång paus mellan oss, skriver Magdalena på sin blogg.

Magdalena Graaf och Louie Marti.
Magdalena Graad berättar om uppbrottet med Louie Marti.

Magdalena Graaf och Louie Marti var ett par i två år. Efter uppbrottet berättade Magdalena att ex-paret numera umgås som vänner istället för kärlekspar.

"Jag och Louie är världens bästa vänner. Kärleken tog slut för ett par månader sedan. Vi umgås och hänger, men som kompisar", skrev hon på sin blogg.

Läs mer: Magdalena Graafs återförening med Magnus Hedman: "Så lycklig"

Magdalenas och Louies frieri

Magdalena Graaf avslöjade att hon träffat kärleken Louie Marti 2021. I oktober samma år gick Louie ner på ett knä och friade till Magdalena – som sa ja. Frierier ägde rum på en kebab restaurang.

"Jag har väntat på rätt tillfälle i nästan två månader. Allt från resor, båtturer och familjemiddagar. Men inget har känts riktigt rätt. Man vill ju att det ska bli perfekt", skrev Louie på sin Instagram.

Efter uppbrottet – så är relationen med Louie idag

Efter två år tillsammans tog det slut mellan Magdalena och Louie. På sin blogg talar Magdalena Graaf ut om uppbrottet med ex-fästmannen.

"Louie är oerhört fin med mina barn. Ett mycket stort hjärta", skriver hon och fortsätter:

"En oerhört fin vän. Vi har haft det oerhört stormigt, och en 5 månaders lång paus mellan oss har varit mycket sunt och väldigt bra".

Har Magdalena träffat kärleken?

Magdalena passar även på att avslöja hur det ser ut på kärleksfronten i dagsläget.

"Jag är VÄLDIGT ok med min status just nu. Jag är på en väldigt bra plats i mitt liv", skriver hon och fortsätter:

"Jag har ingen pojkvän, inga obligations, ingen som blir sårad eller ledsen. Inga plikter. Jag får umgås, hänga OCH till och med sova med vem jag vill. Jag är 47 år gammal och tar alla konsekvenser för mitt handlade".