Måns Zelmerlöw kritiseras av följarna efter semesterinlägg: "Oj"

Måns och Ciara Zelmerlöw lägger en Sverige-sommar bakom sig och ser fram emot en höst med mer sol och bad, vilket han skriver om i ett inlägg på sin Instagram. Och tro det eller ej, men detta är något som upprör artistens följare.

Måns Zelmerlöws följare blir upprörda efter artistens semesterinlägg på Instagram.
Måns Zelmerlöws följare blir upprörda efter artistens semesterinlägg på Instagram.

Den nyblivne tvåbarnspappan Måns Zelmerlöw har njutit av den svenska sommaren tillsammans med sin fru Ciara Zelmerlöw, bonussonen Archie samt parets två gemensamma söner Albert och Ossian. Sol, bad och en förlossning senare verkar paret Zelmerlöw vara sugna på lite mer semesterkänsla.

Ciara och Måns Zelmerlöw visar upp semesterbilder med familjen

I ett bildspel på Instagram visar Måns Zelmerlöw upp familjebilder från sommaren som varit varvat med reklambilder från ett hotell på Cypern.

"Njuter av sommarens sista dagar och inser hur mycket vi kommer sakna sol och bad", skriver han i inlägget och tillägger:

"Så pass mycket att vi precis bokade en resa. En resa där jag. för en gångs skull, inte jobbar vissa av kvällarna. Där vi bara får vara en familj och bada, sola, spela spel och njuta."

Måns Zelmerlöws upprör följarna med semesterinlägg: "REKLAM"

Det följarna sedan reagerar på är att följande text låter lite som ett klassiskt sponsrat inlägg, eller som några kommenterar: Att det känns som att texten är skriven av det resebolag de ska åka på semestern med.

"Vi åker till Cypern med Apollo i oktober då det fortfarande är varmt där och vi längtar så mycket!", skriver Måns Zelmerlöw. Han berättar även vilken stad de ska åka till och vad hotellet heter.

Läs mer: Ciara Zelmerlöws skräcknatt med nyfödde sonen: "Kunde inte andas"

Det följarna verkar efterfråga är en tydligare text, bortsett från de markeringar han redan skrivit: "@apollosverige", "#apollosverige" och "#golivealittle", som på ett tydligare sätt visar att inlägget är ett reklamsamarbete.

"Är detta reklam, måntro? Ser ut så. Borde vara märkt med "betalt samarbete" eller "reklam" i såna fall, i början av inlägget", skriver en av artistens följare.

"Oj. Känns som texten är skriven av Apollo", skriver en annan.

"Borde vara taggat som sponsrat inlägg väl..."

"REKLAM!!"

En annan kommenterar "Ja skit i miljön!! Heja", och verkar syfta på att själva flygresan påverkar klimatet.

"Får man hänga på?"

Andra följare är däremot sugna på att hänga på familjen Måns och Ciara Zelmerlöw med familj på den kommande semestern.

"Får man hänga på?", skriver en resesugen person.

"Ja nu lär ni få ett gäng fans på samma resa och hotell", skriver ytterligare en följare.