Måns Zelmerlöw tar ett steg tillbaka: "Lovat mig själv"

Efter en vår av Masked singer, turné och vinsläpp väljer nu Måns Zelmerlöw lämna rampljuset och satsa på familjelivet. För Expressen berättar han om sommarplanerna med familjen.

Måns Zelmerlöw tar en paus.
Måns Zelmerlöw tar en paus.

Multitalangen Måns Zelmerlöw håller ständigt många bollar i luften. Förutom ny musik, turné och stora tv-produktioner, har han även släppt vin under våren 2023. Sett till privatlivet är Måns sedan 2019 gift med Ciara Zelmerlöw, tidigare Janson, och paret har två gemensamma barn Albert och Ossian samt Ciaras son Archie från en tidigare relation.

Läs mer: Allt du vill veta om Måns Zelmerlöw: Fru, barn och otroheterna

Familjens flytt till Sverige

Familjen bor tillsammans i London, England, men när Måns gästade radioprogrammet Rix Morronzoo avslöjade han att en flytt till Sverige kunde vara aktuell i framtiden.

– Jo, kanske på sikt. Vår äldsta son har sin pappa där i krokarna. Så så blir det just nu, sa han och och syftade på Ciara Zelmerlöws äldsta son Archie.

Läs mer: Måns Zelmerlöws besked med Ciara – då går flytten till Sverige

Och en flytt till Sverige sker redan i sommar då Måns, Ciara och barnen tar nämligen sitt pick pack och bosätter sig i semesterhuset i Skåne under sommarledigheten, någon han berättade för Expressen.

– Det ska bli skönt att flytta över, stänga dörren och bada i havet, säger han till tidningen.

Måns Zelmerlöw ämnar rampljuset: "Lovat mig själv"

I intervju säger han även att våren kantats av intensiva jobbprojekt och många timmar borta från familjen. Det gör att han nu tar ett steg tillbaka och väljer att vara ledig för första gången på länge.

– Sen hade vi två veckor under påsk där jag bara kunde vara familjefar och vara hemma. Det var skönt. Jag har lovat mig själv att jag ska ta den första lediga sommaren på många år, och det tycker jag är bra, säger han till Expressen.