Matthews stora miss i "Bonde söker fru": "Inte igen..."

Årets "Bonde söker fru" har kommit till sitt tredje program och det har blivit dags för årets bönder att skicka hem några av sina sökande och välja ut några lyckliga potentiella kärlekar. Men när australienska Matthew ska dela ut sina rosor går det inte helt smärtfritt.

"Bonde söker fru"-Matthew blir lite smått nervös under rosutdelningen i programmet.

Matthew Haggerty, 20, är en av bönderna som söker kärleken i "Bonde söker fru" 2022. Men Matthew är inte som vilken svensk bonde som helst. Han är nämligen från Australien, något som fick tjejerna som sökt in till programmet för att träffa honom att bli lite extra nervösa.

I det tredje avsnittet av "Bonde söker fru" var det Matthews tur att vara rejält nervös. När det var dags för honom att meddela vilka tjejer han vill fortsätta träffa var det en nervös Matthew som stod där med en bunt rosor i handen.

Och visst är det lätt att göra misstag när man står framför ett gäng tjejer och är lite smått nervös, något som Matthew fick uppleva i det tredje avsnittet.

Matthews miss i "Bonde söker fru"

Istället för att lämna över en ros ger han bort en lapp han håller i handen, och det är inte vilken lapp som helst. På lappen står nämligen samtliga namn – och att döma av Matthews starka reaktion möjligtvis lite annan detaljrik information – på de tjejer som han tänkt ge en ros till.

När Matthew ger över lappen till en av tjejerna, som egentligen skulle ha fått en ros i handen, utbrister programledaren Linda Lindorff:

– Nej, inte lappen! varpå Matthew hastigt drar tillbaka den och säger:

– Oh, mitt fel!

Lindorff förklarar att den lilla lappen är en fusklapp som han har för att komma ihåg ordningen på de tjejer han ska ropa upp.

Läs mer: "Bonde söker fru" och "Kärlek åt alla" 2022: Så heter alla deltagare på Instagram

Linda Lindorff: "Inte igen"

Men den här lilla incidenten med den viktiga lappen händer inte bara en gång under avsnittet, utan två.

När det är dags för en femte person att få en ros av Matthew råkar han nämligen än en gång lämna över sin lilla lapp.

– Inte igen, utbrister Linda Lindorff.

– Oh my, säger en matt Matthew och tillägger:

– Jag behöver ta några djupa andetag.