Molly Rustas och fästmannen Ross separerar: "Tid att läka"

Molly Rustas och Ross Andrew Paquette går skilda vägar efter drygt fem år tillsammans. Rustas berättade om separationen på sin Instagram.
"Livet blir inte alltid som man tänkt sig", skriver hon.

Molly Rustas och Ross Andres Paquette.
Molly Rustas och Ross Andres Paquette har sonen Charlie tillsammans.

Influencern Molly Rustas fann kärleken i kanadensiske företagaren Ross Andrew Paquette 2018. Paret träffades första gången under en utekväll i Spanien och resten är historia.

Sonen Charlie

Molly och Ross förlovade sig på nyårsafton 2020 och i september året därpå berättade paret nyheten att de väntade tillökning. Influencern var nämligen gravid med parets första gemensamma barn.

I en gravidintervju med Familjeliv berättade Molly om känslorna inför förlossningen.

– Jag känner mig konstigt nog inte så orolig. Jag är normalt sett en väldigt planerande person så det förvånar även mig, men jag tror att jag har insett att om det är något jag ej kan planera så är det en förlossning. Så av den anledningen känner jag mig rätt lugn och bara väldigt peppad, sa Rustas då till Familjeliv.

Läs mer: Gravida Molly Rustas: "Allt konstigt känns typ normalt"

I början av april 2022 välkomnade paret en sonen Charlie till världen.

"Den finaste och mest speciella ögonblicket i mitt liv", skrev den nyblivna mamman på Instagram efter förlossningen.

Molly Rustas och Ross Andrew Paquette har separerat

Under sommaren 2023 lades parets lyxiga bostad i centrala Stockholm ut till försäljning. Slutpriset för den 188 kvadratmeter stora lägenheten landade på 34 miljoner kronor. Kort därefter meddelade Molly Rustas att hon och Ross gått skilda vägar.

"Jag och min fästman har separerat. Livet blir inte alltid som man tänk sig – det är dags att läka", skrev hon på Instagram till en fridfull video på en solnedgång.