Gravida Molly Rustas: "Allt konstigt känns typ normalt"

Influencern Molly Rustas väntar sitt första barn tillsammans med fästmannen Ross Andrew Paquette. För Familjeliv berättar hon om gravidcravings, känslorna inför förlossningen och vad hon har för planer för framtiden.

Molly Rustas väntar sitt första barn med fästmannen Ross Andrew Paquette.
Molly Rustas väntar sitt första barn med fästmannen Ross Andrew Paquette.

Influencern Molly Rustas, 27, väntar barn tillsammans med fästmannen Ross Andrew Paquette, 38. För Familjeliv berättar den blivande mamman om gravidcravings, hennes känslor inför förlossningen och vad hon ser mest fram emot att göra efter sin bebis ankomst.

10 snabba frågor med gravida Molly Rustas:

Molly Rustas har mycket att se fram emot det kommande året. Inte nog med att hon väntar sitt första barn – hon är även aktuell med sin egen smyckeskollektion, "Molly Ellen Jewelry". När lanseringen sker är inte riktigt klart än, men en sak är säker: hon ska snart bli mamma för första gången. Men vad har hon för cravings och har hon några stylingtips till den som är gravid? Vi har tagit tempen på stilsäkra, gravida Molly Rustas med hjälp av 10 snabba frågor.

Hej Mollly! Hur mår du just nu?

– Bortsett från en hektisk period med massvis av jobb såhär innan jul så mår jag väldigt bra måste jag få säga, vilket jag är så tacksam för.

Vilken graviditetsvecka är du i nu?

– Jag går in i vecka 27 om några dagar, tiden går så fort.

Har du någon speciell craving?

– Inget särskilt, men har varit väldigt sugen på stark mat, mycket husmanskost, yoghurt, mackor osv. Skulle säga vad jag normalt sett cravar, haha.

Finns det något livsmedel eller någon maträtt som du känner avsmak inför nu när du är gravid?

– Asian fusion har jag inte varit så sugen på, haha.

Bästa stylingtipset under graviditeten?

– Långklänningar eller byxdress, jag tycker det är så fint när man framhäver magen och de fina kurvorna vi kvinnor får som gravida.

Vad ser du mest fram emot att göra efter förlossningen?

– Ett jobbigt träningspass och ett glas cava?

Finns det något du känner dig orolig för inför din förlossning?

– Jag känner mig konstigt nog inte så orolig. Jag är normalt sett en väldigt planerande person så det förvånar även mig, men jag tror att jag har insett att om det är något jag ej kan planera så är det en förlossning. Så av den anledningen känner jag mig rätt lugn och bara väldigt peppad.

Det mest oväntade som du varit med om under din graviditet?

– Inget känns direkt oväntat, allt konstigt känns typ normalt bara för att man är gravid, haha. Men det skulle väl isåfall vara att jag inte kan sova på rygg. Det hade jag ingen aning om innan, haha.

Hur kommer du fira jul och nyår i år?

– I år kommer det bli ett väldigt annorlunda firande. Normalt sätt firar vi alltid i Dalarna, men i år blir det i Florida. Nästa år blir det tillbaka till Dala-traditionen dock, haha.

Har du några spännande projekt planerade i framtiden? Förutom bebis såklart!

– Jag lanserar mitt eget smyckesmärke inom väldigt kort. Det känns väldigt stort och spännande.