Naked Attraction Sverige: Så heter deltagarna på Instagram

Det avklädda dejtingprogrammet "Naked Attraction Sverige" har inte bara väckt känslor hos deltagarna i programmet, utan också hos många av dem som tittar. Har programmet väckt en nyfikenhet även hos dig? Spana in "Naked Attraction"-deltagarna på Instagram.

Naked Attraction Sverige: Så heter deltagarna på Instagram.
Naked Attraction Sverige: Så heter deltagarna på Instagram.

Den 7 juni hade "Naked Attraction Sverige" premiär på Kanal5 och Discovery+. I det första programmet får tittarna möta den första deltagaren, Ilona, som får välja och vraka bland avklädda personer att gå på dejt med.

Stor kritik mot Naked Attraction

Programmet har endast sänt sina första program, men har mötts av mycket kritik från tittare. Även Sofia Wistam har fått utstå strak kritik till följd av sin medverkan som programledare i "Naked Attraction".

En av de som riktat ilska mot programmet är Nour El Refai, som menar att konceptet är "fullkomligt fucking vidrigt".

– Det är så jävla fruktansvärt att man ska sitta och titta på när folk väljer bort kroppar för att de ser ut på olika sätt. Det är fullkomligt fucking vidrigt i en tid av skitmycket ätstörda unga människor, sa Nour El Refai i sin podcast.

Läs mer: Manliga programledarens fräcka fråga till Naked Attraction-deltagaren: Kan du ta av dig kläderna?

Så heter deltagarna i Naked Attraction Sverige på Instagram:

  • Ilona Eskfält är den första i "Naked Attraction Sveriges" historia som fått välja fritt bland fem nakna deltagare. På Instagram heter hon @ilonaeskfelt.
  • Alexander Rooth är med i det andra avsnittet av "Naked Attraction Sverige" och på Instagram heter han @truddeluttz.
  • I det tredje avsnittet av "Naked Attraction Sverige" är det Axel Croniers tur att välja bland fem nakna män. På Instagram heter Axel: @axel.cronier.

Texten uppdateras.