Nour El Refai och Henrik Schyffert sågar Naked Attraction: "Fullkomligt fucking vidrigt"

Under tisdagen var det premiär för det nakna programmet "Naked Attraction Sverige". Ett program som väckt mycket känslor, inte minst hos Nour El Refai och Henrik Schyffert.

Under tisdagen var det premiär för det nakna programmet "Naked Attraction Sverige". Ett program som väckt mycket känslor, inte minst hos Nour El Refai och Henrik Schyffert.

I det senaste avsnittet av Nour El Refais och Henrik Schyfferts gemensamma podcast "Nours poddelipodd och Henrik" tar paret upp det nya dejtingprogrammet. Nour väljer först att jämföra "Naked Attraction" med "Masked Singer", och menar att det förstnämnda är ett lika stort program utomlands som "Masked Singer" är i Sverige. Hon tillägger dock att "Naked Attraction" inte riktigt faller henne i smaken:

– Jag kände när det här kom att nu dog TV för mig, säger hon och tillägger sedan:

– Det är så jävla fruktansvärt att man ska sitta och titta på när folk väljer bort kroppar för att de ser ut på olika sätt. Det är fullkomligt fucking vidrigt i en tid av skitmycket ätstörda unga människor.

Läs mer: Naked Attraction Sverige: Så heter deltagarna på Instagram

Läs mer: Ikväll har Naked Attraction Sverige premiär: Här är allt vi vet

Henrik Schyffert och Nour El Refai dissar "Naked Attraction"

Henrik Schyffert menar på att det är "lite värre" för killarna som är med i programmet, då han menar på att de flesta tjejer ser lite likadana ut på underkroppen. Killar däremot, menar Schyffert har mer olikheter.

– Du tänker ju bara på snopplängden, kontrar El Refai.

– Ja, men precis. Jag tror att jättemånga gör det, svarar han.

Nour El Refai: "Absolut fucking vidrigt"

Men Nour El Refai står fast vid sin åsikt och uttrycker än en gång hur "vidrigt" hon tycker att det nya nakenprogrammet är.

– Hur som helst så känner jag att det är en djup sorg när tv går såhär långt och när svensk tv kan normalisera sån här skit. Jag tycker det är absolut fucking vidrigt alltså, säger Nour El Refai.

– De har också en reklam-pay off där det står "programmet alla pratar om", som att det är något bra, säger Henrik, vilket Nour menar är något bra. Men det håller Schyffert inte riktigt med om:

– Men jag tänker också att det är väl som Polio. Alla pratade om Polio när det kom, men det betyder inte att det var bra.