Nassim Al Fakir om att lämna Lina Hedlund: "Oerhört svårt"

Nassim Al Fakir lämnar fästmön Lina Hedlund för att segla över Atlanten. Nu talar han ut om hur det egentligen känns att åka från familjen.

Nassim lämna Lina för att segla i tre veckor. Arkivbilder.

Programledaren Nassim Al Fakir och artisten Lina Hedlund har kilat stadigt i 13 år. Paret har två barn tillsammans och för fyra år sedan tog de nästa steget i relationen – förlovning. Nassim friade till Lina inför en stor publik mitt under en pågående tv-sändning, något som inte vart helt uppskattat från Linas sida.

Lina Hedlund om frieriet

Efter att Lina Hedlund tävlat i "Stjärnornas hoppning" på "Sweden International Horse Show" valde Nassim Al Fakir att gå ner på ett knä och ställa den stora frågan.

– Jag blev inte skitglad på en gång. Morgonen efter tittade jag ner och kände "åh vad fint", sa Lina om frieriet i TV4:s "Nyhetsmorgon"

Läs mer: Lina Hedlund om frieriet från Nassim Al Fakir: "Blev inte skitglad"

Nu står paret inför en prövning i relationen, Nassim ska nämligen bege sig ut på ett seglaräventyr.

Nassim lämnar Lina: "Vi hörs"

Nassim Al Fakir är aktuell i äventyrsprogrammet "Över Atlanten" tillsammans med fem andra svenska kändisar. Under tre veckor ska de segla över Atlanten utan någon kontakt med varken omvärlden eller nära och kära.

Nu berättar Nassim om sina vemodiga känslor över att lämna familjen.

– Det var oerhört svårt att lämna Lina och våra barn Tilo och Eide, säger han i en händelse på Instagram och fortsätter med att resan över Atlanten ska bli rolig.

Fästmön Lina passar på att skicka sitt stöd till Nassim.

"Snart drar han... Över Atlanten", skriver hon i en händelse på Instagram och fortsätter:

"Vi hörs om tre veckor".