Nebil Davidsson vann Farmen 2023 – det ska han göra för vinstpengarna

Nebil "Nebba" Davidsson vann Farmen 2023 och lämnade programmet en halv miljon kronor rikare. Det här ska han göra för vinstpengarna.

Nebil Davidsson vann Farmen 2023.
Vinnaren av Farmen 2023 avslöjar vad han ska göra med vinstpengarna.

Ännu en säsong av Farmen har gått till historieböckerna och vinnaren för säsong 16 har korats. Efter en spännande final där det stod lika mellan finalisterna, avslutade Nebil Davidsson med flaggan i topp och vann hela Farmen 2023.

– Det här trodde jag aldrig, det går inte att förklara, känslorna är på utsidan. Jag är mest stolt över att jag har vågat. Jag har vågat ta för mig och vågat testa nya saker och att jag vågade tro på mig själv när det faktiskt gällde, säger han efter vinsten.

Tora Brandström blev tvåa i Farmen 2023

Tora Brandström gjorde entré i Farmen halvvägs in på säsongen. Hon gjorde ett starkt intryck och blev snabbt en tittarfavorit.

"Du är verkligen värd en finalplats", skrev en tittare på Farmens Instagram.

"Tora fixade finalplats utan en enda amulett. Visar ju på vem som har mest kunskap. Absolut värd att vinna", skrev en annan.

"Riktigt grymt jobbat Tora. Stolt över dig", skrev en tredje tittare.

Tora slutade på en andraplats efter att hon ställdes mot Nebil i finalen.

Läs mer: Vem åkte ut i Farmen – här är alla deltagare som lämnat Farmen 2023

Det ska Nebil Davidsson göra för vinstpengarna

Nebil Davidsson vann Farmen 2023 och fick lämna programmet som "Årets farmare" och med en halv miljon kronor. Under finalveckan avslöjade vinnaren vad han skulle göra för vinstpengarna.

– Jag skulle ge tillbaka till de som har anmält mig till det här. Största delen av vinsten skulle absolut gå till de nära och kära som har anmält mig. Vill de resa så reser vi, vill de köpa en pool så köper vi en pool, de väljer.

Läs mer: Därför var bara några Farmen-deltagare bjudna till finalen

Läs mer: